Skepparholmens signaturbehandling

Skepparholmens signaturbehandling utförs med en massageolja som är vegetabilisk och ekologisk samt baserad på de fyra årstiderna. Den inleds med ett varmt fotbad som innehåller björksalt samt en kopp örtte efter årstid. Därefter en mjuk och avslappnande helkroppsmassage för ditt totala välbefinnande. För att få njuta lite extra rekommenderar vi att avsluta behandlingen med att lyssna till vår kostnadsfria "Gående Meditation - VINTER". 

Vinterdrömmar 80 minuter 1195:- (inkl. moms)

Skönt fotbad och örtte, därefter aromamassage med en olja som innehåller mandel, avocado och jojoba. Den är värmande, stimulerande och uppiggande och ger extra omtanke till kropp och själ. Kan bokas från december - februari.

Vårkänslor 80 minuter 1195:- (inkl. moms)

Skönt fotbad och örtte, därefter aromamassage med en olja som innehåller mandel, lime och gurkört. Den är näringsrik och renande, rensar ut vintern och inleder våren. Kan bokas från mars - maj.

Sommarharmoni 80 minuter 1195:- (inkl. moms)

Skönt fotbad och örtte, därefter aromamassage med en olja som innehåller ringblomma, jojoba och mandel, som ger kärlek och glädje och skänker lindring åt solpåverkad hud. Kan bokas från juni - augusti.

Höstenergi 80 minuter 1195:- (inkl. moms)

Skönt fotbad och örtte, därefter aromamassage med en olja som innehåller tistel, nyponros och timjan. Den höjer livsandarna och förbättrar vitaliteten och cirkulationen. Kan bokas från september - november.

Spa1

 • Energiboosta inför 2017

  Nytt år och nya tag! Här finns många möjligheter till en hälsosam start på det nya året. Vi öppnar upp fler nya datum, 30/12-4/1, för sköna spapaket och även energigivande träningsevents med bästa Cecilia Gustafsson.

  30/12-4/1 »

 • Spapaket Ledig lördag

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag på spa, och sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Nära naturen, men bara 20 minuter från Stockholm city.

  Ledig Lördag »

 • Spapaket Sköna helg

  Paketet för dig som verkligen vill unna dig en hel helg hos oss, riktigt njuta av naturen, våra pooler, alla instruktörsledda pass, och bara ha det skönt på vårt fina spa.

  Sköna Helg »

 • Spapaket Fånga dagen

  Heldagspa-paketet "Fånga dagen" väljer du när du önskar stanna hos oss över dagen. En minisemester nära naturen, men bara 20 minuter från Stockholm city.

  Fånga Dagen »

Välj bokning