• Presentkort på spa - bästa julklappen

  Svårt att hitta den rätta julklappen? Köp ett presentkort på spa! Tisdagen den 19/12 är sista dagen att beställa presentkort för att hinna få det innan jul. Se även vår digitala julkalender fylld med fina julerbjudanden. I varje lucka finns en "Julklapp" som endast gäller det aktuella datumet. En omtänksam julklapp till dig själv eller till någon du tycker om är ett klippkort med Viryayoga med fina Eva Lindström.

  Julkalender

 • Vi stödjer Barncancerfonden i jul 💝

  Istället för julklappar är vi även detta år med och stödjer kampen mot barncancer. Varje år drabbas cirka 300 familjer av att ett barn får en cancerdiagnos. Barncancerfonden drivs uteslutande med hjälp av gåvor från privatpersoner och företag. Sedan starten 1982 har Barncancerfonden bidragit till forskningen inom barncancer med drygt en miljard kronor.

  Istället för julklappar

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

  Malin är certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Fler platser på nyår!

  Årets nyårspaket blev en succé direkt och såldes snabbt slut så vi har nu satt in ett specialinsatt nyårspaket för er som inte hann med. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och dj. Tips! Komplettera gärna vistelsen med någon överraskning på hotellrummet. Hjärtligt välkommen!

  Specialinsatt Nyårspaket 31/12-1/1