Hos oss bor du bra i något av våra 105 hotellrum och 198 bäddar. Rummen är fyrstjärniga och många har fönster som vetter mot havet. Inredningen är trivsamt och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta gärna en vacker promenad längs vår vackra udde. 

Välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Kampanj! 995 kr sön-mån

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi. Njut av en härlig spavistelse på hotell och unna dig tid med din kära eller njut av egen tid. Detta paket väljer du för en lugnare vistelse. Här finns även möjlighet till havsbad. Hjärtligt välkommen!

  Kampanj! Söndagspaketet

 • Konsert med Eric Gadd. Platser kvar 3/12

  Vi presenterar stolt nyheten om konserter med Eric Gadd. Njut av årets första glögg och slå dig sedan ner till bords. Låt dig väl smaka av julbordet och koppla sedan av med härlig soulmusik. Sov gott i ett av våra fina hotellrum och vakna utvilad. Vistelsen avslutas med frukostbuffé. Fri parkering. Slutsålt 4/12.

  Konserter med Eric Gadd 3/12 & 4/12

 • Nattspa 11-12/12

  I mån av plats har du möjlighet att boka Nattspa hos oss den 11-12/12, dvs tid på spa kl 20.15-24.00. Då kan du njuta lite extra i den varma utomhuspoolen med förhoppningsvis en stjärnklar himmel att speja på. I detta paket ingår julbord istället för trerätters middag, utan extra kostnad. Kan det bli bättre? Varmt välkommen!

  Lördagspaketet

 • Fin överraskning!

  Beställ något av våra VIP-paket till hotellrummet och njut av din vistelse lite extra. Vi erbjuder allt från frukt, choklad och Champagne till en välgörande ansiktsmask att koppla av med. Eller varför inte överraska med tre röda rosor på hotellrummet?

  VIP på hotellrummet