Hotell mellan hav & sjö  

Hos oss bor du bra i något av våra 105 hotellrum och 156 bäddar. Rummen är fyrstjärniga och många har fönster som vetter mot havet. Inredningen är trivsamt och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta gärna en promenad längs vår vackra udde. Varmt välkommen, vi tar hand om dig!

Hotellpaket
Spapaket med övernattning
Spapaket utan övernattning

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Wellnesspaket med övernattning

  Skepparholmen Nacka är vackert beläget i Stockholms innerskärgård i naturskön och välgörande miljö. Här kan du koppla av, äta gott och sova ut. Glömma vardagen för en stund och låta lugnet infinna sig i hela kroppen. Hjärtligt välkommen!

  Wellnesspaket (ej entré till spa)

 • Boka ett Hybridmöte hos oss

  Nu kan vi erbjuda hybridmöten via alla former av digitala videomötesplattformar. Ett hybridmöte är en blandning av ett fysiskt och digitalt möte. Möjligheten att delta utan att närvara fysiskt men samtidigt uppleva dynamiken i det fysiska mötet är en framtidsanpassad lösning. Ansluter via valfri plattform som Zoom, Webex, Teams, Google Meets, Goto Meetings etc.

  Nyhet! - Hybridmöten

 • VIP på rummet

  Vill du njuta lite extra av din vistelse hos oss? Unna dig ett VIP-paket till hotellrummet som t ex mousserande vin, frukt & choklad, rosor eller en välgörande ansiktsmask. Önskar dig en rofylld och skön övernattning hos oss!

  VIP på rummet

 • Påsklovspaketet

  På vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna får livet en extra guldkant. Koppla av i utomhuspoolen och i den rymliga bastun med hänförande utsikt över skärgården. Påsklovspaketet gäller utvalda dagar under v. 13 och 14 med incheckning den 31/3, 1/4 eller 7/4. Dessa dagar sänker vi åldersgränsen på vårt spa att gälla från 10 år.

  Påsklovspaketet