Hotell mellan hav & sjö  

Hos oss bor du bra i något av våra 105 hotellrum och 156 bäddar. Rummen är fyrstjärniga och många har fönster som vetter mot havet. Inredningen är trivsamt och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta gärna en promenad längs vår vackra udde. Varmt välkommen, vi tar hand om dig!

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Wellnesspaket med övernattning

  Skepparholmen Nacka är vackert beläget i Stockholms innerskärgård i naturskön och välgörande miljö. Här kan du koppla av, äta gott och sova ut. Glömma vardagen för en stund och låta lugnet infinna sig i hela kroppen. Hjärtligt välkommen!

  Wellnesspaket (ej entré till spa)

 • Skärgårdssommar 6/7-8/8

  Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig hotellupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Utrustning för vattensporter finns att hyra vid vår brygga, via ett samarbete med aktivitetsföretaget Öppet Hav. Bekymmer med bilen behöver du inte ha. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen.

  Skärgårdssommar 6/7-8/8

 • VIP på rummet

  Vill du njuta lite extra av din vistelse hos oss? Unna dig ett VIP-paket till hotellrummet som t ex mousserande vin, frukt & choklad, rosor eller en välgörande ansiktsmask. Önskar dig en rofylld och skön övernattning hos oss!

  VIP på rummet

 • Aktivitetshubb i sommar 6/7-8/8

  Skepparholmen ligger vackert beläget mellan hav och sjö. Perfekt läge för härliga aktiviteter på vattnet. Via ett samarbete med aktivitetsföretaget Öppet Hav kan vi erbjuda allt från en skön kajaktur till en fartfylld tur med en RIB-båt. Eller vad sägs om en tur med en Ferrari 488 GTB eller en Lamborghini Huracan EVO som går från 0 till 100 km/h på 2,9 sekunder?

  Aktivitetshubb i sommar 6/7-8/8