Hos oss bor du bra i något av våra 105 hotellrum och 198 bäddar. Rummen är fyrstjärniga och många har fönster som vetter mot havet. Inredningen är trivsamt och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta gärna en romantisk höstpromenad längs vår vackra udde. 

Välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

 • 15% rabatt

  Boka rabatterat sensommarerbjudande och förläng sommarkänslan hos oss. Njut av lugnet, god mat och varm utomhus- & inomhuspool, gym och relax. Erbjudandet gäller med en övernattning måndag-torsdag under perioden 9/8–28/9.

  Sensommarerbjudande - start 9/8, mån-tors

 • Rum & frukost

  Hos oss bor du bra i något av våra 105 hotellrum och 156 bäddar. Rummen är fyrstjärniga och många har fönster som vetter mot havet. Inredningen är trivsamt och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta gärna en promenad längs vår vackra udde. Priset från 1695 kr gäller per hotellrum. Välkommen!

  Rum & frukost

 • Presentkort

  Ge bort en upplevelse till någon du tycker om. Det är en fin gåva med omtanke och hjärta. Köper du presentkort via vår webbshop skickar vi det till dig eller direkt till den du vill uppvakta tillsammans med en hälsning. Du anger valfri summa på presentkortet du vill ge bort och mottagaren får själv välja gåva. Presentkortet är giltigt i 2 år och gäller på vårt spa, i restaurangen och i vår shop.

  Presentkort

 • Fin överraskning!

  Beställ något av våra VIP-paket till hotellrummet och njut av din vistelse lite extra. Vi erbjuder allt från frukt, choklad och Champagne till en välgörande ansiktsmask att koppla av med. Eller varför inte överraska med tre röda rosor på hotellrummet?

  VIP på hotellrummet