Ny läcker festvåning!

Är du i planeringstagen för en fest? Eller är det bröllop på gång? Då har vi festvåningen för dig! Vår nya fina festlokal med panoramavy över fjärden passar både för den lilla och stora festen. Buffé eller serverad meny? Tillsammans planerar vi för vad som passar just ditt event bäst för att kvällen ska bli en minnesvärd upplevelse.  

Vår nya festvåning har stora fönsterpartier från golv till tak och flörtat med den vackra naturen utanför. Här finns plats för både middag och dans då ni är helt avskilda från övriga gäster. Maxantal i festvåningen är 125 personer men passar lika bra för 40 personer. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen med utsikt över havet. Våra fantastiska kockar, vår stora bar och Dj står till ditt förfogande hela kvällen. Här finns 100 hotellrum om dina gäster vill stanna över natten.. och ett fint spa om de vill njuta lite extra. Fri parkering finns naturligtvis för alla dina gäster.

Vår försäljningsavdelning finns på plats alla vardagar hela sommaren. Välkommen på en visning! 

 

 • Safehotels CovidClean™-certifierat hotell

  Vi anpassar, pausar och ställer om vår verksamhet i enlighet med rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och den nya pandemilagstiftningen. Vi är utbildade, kontrollerade och godkända via Safehotels CovidClean™-certifiering. Du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt.

  Information/Covid-19

 • Sportlovspaketet

  Samla energi inför våren! Gäller utvalda dagar v. 9 med incheckning 3/3, 4/3, 5/3 och 6/3. Under sportlovet sänker vi åldersgränsen till 10 år. Här finns varm utomhus- & inomhuspool, bastu med havsutsikt, relax och gym. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter med massor av frisk luft

  Sportlovspaketet

 • Nyhetsbrev med erbjudanden

  Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer! Vi skickar ut vårt nyhetsbrev en gång per månad. Då är du den första att veta om nyheter på spa, happenings i restaurangen, nya spännande träningsevents och mycket mer. Vi får dig att längta tillbaka.

  Nyhetsbrev

 • Boka ett Hybridmöte hos oss

  Nu kan vi erbjuda hybridmöten via alla former av digitala videomötesplattformar. Ett hybridmöte är en blandning av ett fysiskt och digitalt möte. Möjligheten att delta utan att närvara fysiskt men samtidigt uppleva dynamiken i det fysiska mötet är en framtidsanpassad lösning. Ansluter via valfri plattform som Zoom, Webex, Teams, Google Meets, Goto Meetings etc.

  Nyhet! - Hybridmöten