Ny läcker festvåning!

Är du i planeringstagen för en fest? Eller är det bröllop på gång? Då har vi festvåningen för dig! Vår nya fina festlokal med panoramavy över fjärden passar både för den lilla och stora festen. Buffé eller serverad meny? Tillsammans planerar vi för vad som passar just ditt event bäst för att kvällen ska bli en minnesvärd upplevelse.  

Vår nya festvåning har stora fönsterpartier från golv till tak och flörtat med den vackra naturen utanför. Här finns plats för både middag och dans då ni är helt avskilda från övriga gäster. Maxantal i festvåningen är 125 personer men passar lika bra för 40 personer. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen med utsikt över havet. Våra fantastiska kockar, vår stora bar och Dj står till ditt förfogande hela kvällen. Här finns 100 hotellrum om dina gäster vill stanna över natten.. och ett fint spa om de vill njuta lite extra. Fri parkering finns naturligtvis för alla dina gäster.

Vår försäljningsavdelning finns på plats alla vardagar hela sommaren. Välkommen på en visning! 

 

 • Spapaketet "Vandring & spa"

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. 100 kr per person av ditt spapaket går till Världsnaturfondens projekt "Rädda Östersjön". Du är även med i en utlottning av en spavistelse för 2 personer.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa

 • Boka ditt nästa möte hos oss!

  Endast 20 minuter från Stockholm, men ändå i skärgården. Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Varmt välkommen!

  Konferenspaket

 • Bonus-presentkort finns att köpa under maj

  Passa på redan nu att planera för studenten, bröllopet, skolavslutningen etc. Vid köp av presentkort får du just nu ett extra presentkort på ytterligare 50 % av det belopp du köpt för, dvs köper du för 1000 kr får du ytterligare ett presentkort på 500 kr på köpet. Ditt presentkort är giltigt i 2 år. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka!

  Presentkort

 • Holistic Boost 31/10 & 5/12

  Holistic Boost 31/10 & 5/12 Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 31/10 & 5/12