Välkommen Jason Berridge!

Vi är glada att välkomna Jason Berridge till tjänsten som Food & Beverage Manager.

Jason har arbetat inom hotell- och restaurangbranschen hela sitt yrkesliv som kock och kökschef på allt från hotell med Michelin-stjärnor till restauranger och engelska vingårdar. Sin första anställning hade han redan som 13-åring, när han arbetade som diskare. Jason har även drivit en mindre kursgård utanför Hudiksvall. Senast kommer han från Scandic Hotels där han varit verksam i nio år.  

Jason ser fram emot och hoppas kunna bidra till en positiv utveckling av Skepparholmens spa- & konferenshotell med ny festvåning och nybyggt kök. Med stort fokus på medarbetare, gäster och kvalité vill han ta Skepparholmen till en ännu högre nivå.  

Jason är engelsman och har varit bosatt i Sverige i 23 år. Han bor i Nacka med sin sambo Lisa och har två nästan vuxna barn. 

Något som kanske inte alla känner till om Jason är att han älskar att sjunga och att han gillar att cykla. 

Vi hälsar Jason hjärtligt välkommen till oss och ser fram emot ett fantastiskt arbete tillsammans!

 • Spapaketet "Vandring & spa"

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. 100 kr per person av ditt spapaket går till Världsnaturfondens projekt "Rädda Östersjön". Du är även med i en utlottning av en spavistelse för 2 personer.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa

 • Boka ditt nästa möte hos oss!

  Endast 20 minuter från Stockholm, men ändå i skärgården. Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Varmt välkommen!

  Konferenspaket

 • Bonus-presentkort finns att köpa under maj

  Passa på redan nu att planera för studenten, bröllopet, skolavslutningen etc. Vid köp av presentkort får du just nu ett extra presentkort på ytterligare 50 % av det belopp du köpt för, dvs köper du för 1000 kr får du ytterligare ett presentkort på 500 kr på köpet. Ditt presentkort är giltigt i 2 år. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka!

  Presentkort

 • Holistic Boost 31/10 & 5/12

  Holistic Boost 31/10 & 5/12 Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 31/10 & 5/12