Välgörande behandling på vårt spa

Igår hade jag den äran att få vara ”provdocka” på vårt spa när vår fina medarbetare Marie skulle träna på en av våra spabehandlingar som heter ”Ingefärshetta”. Hon assisterades av härliga Cecilia som instruerade hur man utför behandlingen med extra finess.  

Att kroppsbehandlingen skulle vara enormt välgörande för kropp och själv hade jag hört sedan tidigare. Men att själv få möjlighet att uppleva detta var verkligen en känsla av ”himlen tur & retur”. All eloge till våra duktiga medarbetare!

Spabehandlingen var på 80 minuter och jag försvann in i en annan värld av dofter från eukalyptus och ingefära. Kände mig både ompysslad och trygg med varma handdukar som omsvepte min vintertrötta kropp. Det hela blev en fulländad helkroppsupplevelse med både kroppsskrubb och massage som min hud och mina muskler så väl behövde.

Kroppsskrubbens naturliga saltmineraler gav en uppfriskande känsla in i minsta por och min hud absorberade den varma ingefärsoljan direkt. Jag kände verkligen hur oljan gav ”näring” till min torra hud. Även den massage som ingick i behandlingen ”Ingefärshetta” var otroligt välgörande. Blir så lycklig när man inte glömmer bort att beröra händer och fötter under en massage. Det är ”pricken över i” under en massagebehandling, tycker jag. En del av massagen var med varma stenar, som jag sedan fick hålla i mina händer under resten av spabehandlingen. De mjuka stenarna gav en varm och innerlig känsla som spred sig vidare i min kropp.    

Mina underbara kollegor såg sedan till att kroppsbehandlingens avslutning blev en höjdpunkt med maximal njutning genom att ge en skalpmassage med varm olja. Om du aldrig tidigare fått skalpmassage ska du verkligen prova detta. Det ger en avkopplande känsla som leder till ett lugn i både kropp och själ. 

Bugar och tackar mina kära kollegor för denna otroliga helkroppsupplevelse som jag varmt rekommenderar. Nästa gång du som gäst besöker oss boka Ingefärshetta! Vill du läsa mer om våra spabehandlingar, kika vidare här: https://www.skepparholmen.se/se/spa/spabehandlingar/kroppsbehandling/