Cerificate of Excellence!

Vi är glada och stolta över att vi fått en så fin utmärkelse via TripAdvisor. Vi vill tacka alla gäster som gett oss så höga betyg. Varma tack även till våra medarbetare. Utan er hade detta inte varit möjligt. 

Extra roligt att vi får utmärkelsen just nu när vi visar vår reklamfilm om vårt vackra spa i TV4. Har du förresten sett den?  

Vill du också komma och njuta en stund på spa? Unna dig en spavistelse med middag och övernattning eller besök oss över dagen och njut av ett dagspa-paket. Skäm bort dig med en spabehandling - det är du värd! Läs gäran mer om våra spaerbjudanden och spabehandlingar

Vi vill även passa på att berätta om våra konferenslokaler - alla med utsikt mot hav eller sjö. Boka gäran in dig tillsammans med kollegor på något av våra konferenspaketVi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Dessutom en härlig utomhusmiljö som upplagt för teambildande aktivteter, en RIB-båtstur ut i skärgården eller att bara lyxa sig och koppla av i våra varma pooler på spa.  

Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka! 

Följ oss gärna på Facebook och på Instagram

På bilden ser du Skepparholmen Nackas ledningsgrupp.