Välkommen till oss Heidi! 

Vi är så glada att få välkomna Heidi Hansdotter till oss. Heidi får rollen som konferensvärd/receptionist. Hon välkomnar våra gäster när de anländer och hälsar dem välkomna tillbaka när de checkar ut. Servicen till våra konfererande gäster, kursledare och föredragshållare är central och hon ansvarar för att våra konferenslokaler är i bästa skick och att konferensdeltagarna får en fin service. Som receptionist ger Heidi våra gäster ett vänligt och personligt bemötande.

Heidi berättar att hon älskar service och att få överträffa gästers förväntningar.  Utmaningar är hennes bränsle som driver henne framåt. Hon har tidigare arbetat inom  fastighets-, ekonomi- och hälsobranchen, både som förvaltare, ekonomikonsult, hälsocoach och säljare. Heidi har stor erferenhet och vet vilka förväntningar man har som gäst när man kommer till ett spa- och konferenshotell. 

Något som vi inte visste om Heidi är att hon har, som hon själv beskriver; "Näbbiga tvåbenta fjälsklingar. 7 höns av rasen dvärgkochin och en asiatisk stridshöna av rasen Ayam Cemani."

Heidi kommer definitivt att få våra gäster "att längta tillbaka till oss". 

 

Heidi Hansdotter vid vår vackra magnolia.