"En stilla stund" i paradiset 

Då var det dags igen att få vara "provdocka" för en av våra härliga kroppsbehandlingar som heter "En stilla stund". Mina fina kollegor Cecilia och Marie utförde denna njutfulla spabehandling. Det är det absolut bästa med att jobba på ett spahotell, att ibland själv få vara gäst och koppla av på vårt vackra spa.      
Massage som gör underverk 
"En stilla stund" är verkligen för dig som älskar att njuta. En avkopplande massage, där jag bokstavligen vaggades in i en avslappning, efterföljdes av akupressur för hårbotten, nacke och axlar. En cirkulationshöjande och väldoftande aromatisk olja masserades in på mina axlar, spända halsmuskler och på min nacke. Varje punkt som berördes gjorde att jag sjönk allt djupre ner i ett rofyllt välbefinnande. 
Nackrosett
Höjdpunkten var när de djupt liggande musklerna i den så kallade "nackrosetten" stretchades ut och masserades med ett fast tryck. Kändes som om jag var i himmelriket.  Behandlingen slutfördes med en gudomlig skalpmassage.
Hjärtligt tack
Tack kära kollegor för att ni gjorde denna måndag till den bästa starten på veckan som man kan tänka sig. Det känns så tryggt och bra att veta att våra gäster blir så väl omhändertagna av våra duktiga spaterapeuter som ger så välgörande behandlingar.  Detta sätter verkligen en extra guldkant på spavistelsen.