Gröna och blodsockersäkra möten

Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Vi är även medlemmar i Svenska Möten

 • Safehotels CovidClean™-certifierat hotell

  Vi anpassar, pausar och ställer om vår verksamhet i enlighet med rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och den nya pandemilagstiftningen. Vi är utbildade, kontrollerade och godkända via Safehotels CovidClean™-certifiering. Du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt.

  Information/Covid-19

 • Skärgårdssommar 6/7-8/8

  Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig hotellupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Utrustning för vattensporter finns att hyra vid vår brygga, via ett samarbete med aktivitetsföretaget Öppet Hav. Bekymmer med bilen behöver du inte ha. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen.

  Skärgårdssommar 6/7-8/8

 • Drop in-vigsel 13/5 - fåtal tider kvar

  Funderar ni på att gifta er men inte hittat rätt tillfälle? Få saker är större än när två människor av kärlek väljer att dela sina liv. Boka en ”Drop in-vigsel” hos oss den 13/5. En vacker vigsel med utsikt mot hav eller sjö. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. Vi kommer att vara utomhus och där finns gott om plats för att hålla ett säkert avstånd. Hjärtligt välkommen!

  Drop in-vigsel 13/5

 • Vardagspaketet - 25% rabatt

  Möt våren hos oss och sätt en guldkant på vardagen. Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom att besöka oss onsdag-torsdag eller torsdag-fredag. Här får du en skön och avslappnande känsla och vistelsen går i njutningens tecken.

  Vardagspaketet - 25% rabatt