Skepparholmen Nacka 

- söker hudterapeut

Vill du arbeta som hudterapeut och behandla gästerna så de längtar tillbaka? 

Skepparholmen Nacka har ett unikt spa för kropp och själ 20 min från Stockholm. Som det spahotell vi är beläget mellan hav och sjö kretsar mycket kring vatten, våra värdeord är H20, Härligt, Hållbart, Omtänksamt.  

Relevant branschutbildning är ett krav och erfarenhet av arbete på spa och reception är meriterande. Vill du kombinera arbetet med egen verksamhet, arbete på andra spa eller studier går det bra.

Vår förväntan är att du gillar ditt arbete och vill utvecklas i din roll. Viktiga egenskaper vi söker är att du är mentalt och fysiskt i rörelse, är duktig på ditt arbete, är mån om gäster och kollegor, tar ansvar och har hög arbetskapacitet. Du ska vilja leverera en minnesvärd vistelse där personligt bemötande står i fokus. Du kommer även arbeta i vår spareception.

Du ingår i ett team med skickliga medarbetare bestående av receptionister, hudterapeuter, massörer och spavärdar. Teamets samarbete med övriga medarbetare på Skepparholmen är nära.

Behovsanställning enstaka dagar. Individuell lönesättning tillämpas.

Störst behov torsdag till söndag.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Vi hjälper varandra att lyckas. Skepparholmen Nacka ingår i föreningarna Svenska Spahotell och i Svenska Möten.

Välkommen med din ansökan!

Vi besvarar enbart ansökningar som uppfyller samtliga krav.

Administrativ chef Gunilla Strömberg Pettersson. Mobil 070 410 8566
Ansökan skickas till ansokan@skepparholmen.se

Vid frågor om tjänsten kontakta SPA-chef Jenny Strömberg. Jenny.stromberg@skepparholmen.se tele nr. 08-747 65 72

Ansökningshandlingar hanteras löpande. Start enligt överenskommelse.

Arbetsgivare: Skepparholmen AB, Franckes väg 132 39 Saltsjö-Boo. www.skepparholmen.se

 • Julbord 24/11-24/12

  Att samla vänner och kollegor till julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet.

  Julbord 24/11-24/12

 • Julbord & dans med "Johan Mörk & Kärleken" 11/12 & 18/12

  Njut av härligt julbord och ta sedan en sväng om på dansgolvet till tonerna av "Johan Mörk & Kärleken". De spelar dansant musik med blandade hits från alla årtionden. Allt från Motown till Schlager. Här kommer finnas något för alla. Addera gärna till en hotellövernattning i samband med detta för endast 500 kr per person. Frukostbuffé ingår. Välkommen!

  Julbord & dans med "Johan Mörck & Kärleken" 11/12 & 18/12

 • Nattspa 11-12/12

  Boka Nattspa hos oss den 11-12/12, dvs tid på spa kl 20.15-24.00. Då kan du njuta lite extra i den varma utomhuspoolen med förhoppningsvis en stjärnklar himmel att speja på. I detta paket ingår julbord istället för trerätters middag, utan extra kostnad. Kan det bli bättre? Varmt välkommen!

  Lördagspaketet

 • Biljetter kvar till Eric Gadd 3/12. Först till kvarn!

  Vi presenterar stolt nyheten om konserter med Eric Gadd. Vi har biljetter kvar till fredagens konsert den 3/12. Pris: 595 kr per person. Vill man dessutom njuta av julbord innan är priset för julbord & konsert 1295 kr per person. Bokas via info@skepparholmen.se. Välkommen!

  Konserter med Eric Gadd 3/12 & 4/12