Skepparholmen Nacka 

- Nu söker vi dig som är ny som kock som vill utvecklas 

Skepparholmen Nacka är ett skandinaviskt spa- och konferenshotell som erbjuder sina gäster mat från det klassiska svenska köket med hälsoinriktad prägel och med menyer som speglar säsongens råvaror.

Restaurangen har över 220 platser fördelat i tre matsalar. Ledorden är Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Till Skepparholmen längtar man tillbaka.

Vi söker dig som är i början av din karriär som kock och som vill vara med i vår spännande utvecklingsfas.

I vårt kök samlas kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter för våra gäster att få njuta av. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bl.a: 

  • Traditionellt arbete som kock för både luncher och kvällar. 
  • Arbeta utifrån Skepparholmen Nackas standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
  • Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
  • Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
  • Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
  • Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering. 

Du kommer att arbeta i ett team med skickliga kockar och kallskänkor som lagar god och hälsosam mat från grunden och som använder mycket ekologiska och närproducerade råvaror.

Du har ett stort intresse för matlagning. Relevant bransch-utbildning är ett krav. De arbetsuppgifter du inte kan lär vi dig. Viktigt är att du är punktlig. 

Arbetet är heltid, vardagar, kvällar och helger. 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Daniel Engellau
Kökschef
daniel.engellau@skepparholmen.se

Ansök senast 30 maj. Ange referens KOCK i din ansökan

Ansök via mejl - Mejla din ansökan till Ansokan@skepparholmen.se 

Arbetsgivare
Skepparholmen AB
Franckes väg
132 39 Saltsjö-Boo
Tel: 08-747 65 00
www.skepparholmen.se