Skepparholmen Nacka växer

- söker Spareceptionist/Spavärdinna/Spavärd

Vill du arbeta som Spavärd/Spareceptionist hos oss och få våra gäster att längta tillbaka? 

Skepparholmen Nacka har ett unikt Spa för kropp och själ 20 min från Stockholm. Som det spahotell vi är beläget mellan hav och sjö kretsar mycket kring vatten, våra värdeord är H20, Härligt, Hållbart, Omtänksamt.  Sedan vårt Spa byggdes om och ut år 2013 har Skepparholmen Nacka vuxit starkt. Därför behöver vi nu bli fler.

Vår förväntan är att du gillar ditt arbete och vill utvecklas i din roll. Viktiga egenskaper vi söker är att du är mentalt och fysiskt i rörelse, driven och engagerad, mån om gäster och kollegor, tar ansvar och har hög arbetskapacitet. Du ska vilja leverera en minnesvärd vistelse där personligt bemötande hela tiden står i centrum.

Du kommer ingå i ett team med skickliga medarbetare bestående av receptionister, terapeuter, massörer och värdar. Teamets samarbete med övriga Skepparholmen är nära.

Behovsanställning enstaka dagar. Individuell lönesättning tillämpas. Personalförmånerna är goda.

Ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom service yrket.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Skepparholmen Nacka ingår i föreningarna Svenska Spahotell och i Svenska Möten.

Välkommen med din ansökan till jenny.stromberg@skepparholmen.se

Vid frågor om tjänsten kontakta SPA-chef Jenny Strömberg. Jenny.stromberg@skepparholmen.se 

Ansökningshandlingar hanteras löpande. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 21-07-12

Arbetsgivare: Skepparholmen AB, Franckes väg 132 39 Saltsjö-Boo. www.skepparholmen.se