Hälsosamma olikheter i teamet

En vanlig orsak till ohälsa på arbetsplatsen är samarbetsproblem. För att bättre kunna samarbeta med andra behöver jag förstå hur jag själv uppfattas av andra. Då kan jag lättare möta andra beteendestilar, hantera konflikter och svårigheter som uppstår i samarbetet med andra.

Alla typer av beteenden behövs för att ett team ska vara framgångsrikt. Genom att skapa insikt och acceptans för våra hälsosamma olikheter kan vi lättare möta varandra.

Välkommen till ett inspirerade och tankeväckande seminarium med övningar och
teori. Ett färgspråk som öppnar upp för dialog!

Tid: 2-3 tim efter avstämning kring behov tillsammans med kunden.

Pris: 9 500 - 12 500 kr exkl. moms vid max 25 personer.

Föreläsare: Lillemor Frenkel, gestaltutbildad organisationskonsult www.directa.se

 • Möten & konferenser

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte

 • Aquamarina

  Boka din konferens på vattnet! I alla fall så nära vatten du kan komma utan att bli blöt. Här finns allt du behöver för det lyckade mötet. Stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet, hotellrum samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina ligger fast förankrad, har modern inredning och är utrustad med den senaste tekniken. Vid helpension ingår även entré till vårt spa.

  Aquamarina

 • Dagkonferens

  Oavsett syftet med ditt möte så räcker ibland inte tiden till för att övernatta. Självklart hjälper vi dig att skapa ett bra arrangemang för en dagkonferens eller kanske vill du bara besöka oss en kväll inkl middag med en teambuildande konferensaktivitet.

  Dagkonferens

 • Villa Torpa vid havet

  Vacker sekelskiftesvilla vid havet för upp till 12 personer. Här finns även möjlighet att övernatta. Bastuhus med badbrygga ingår samt en egen konferensvärdinna som pysslar om er. Samtliga hotellrum på Villa Torpa är nyligen renoverade.

  Villa Torpa