Inpackning för själen

Ett första steg till ökad insikt om hur jag själv kan hitta energi i en stressig vardag, vad jag vill bevara eller förändra i livet för att må bättre.

Seminariet ger en bild av hur jag har det i livet just nu och hur allt hänger ihop i en helhet. Vi utgår från en enkel förklaringsmodell som beskriver hur jag mobiliserar kraft, agerar och genomför handlingar i vardagen, samt vad som kan hindra mig. Teori och kreativa övningar som stimulerar både tanke, känsla och kropp.

Tid: 2-3 tim efter avstämning kring behov med kunden. 

Pris: 9 500 - 12 500 kr exkl. moms vid max 25 personer.

Föreläsare: Lillemor Frenkel, gestaltutbildad organisationskonsult, www.directa.se

 • Möten & konferenser

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte

 • Aquamarina

  Boka din konferens på vattnet! I alla fall så nära vatten du kan komma utan att bli blöt. Här finns allt du behöver för det lyckade mötet. Stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet, hotellrum samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina ligger fast förankrad, har modern inredning och är utrustad med den senaste tekniken. Vid helpension ingår även entré till vårt spa.

  Aquamarina

 • Dagkonferens

  Oavsett syftet med ditt möte så räcker ibland inte tiden till för att övernatta. Självklart hjälper vi dig att skapa ett bra arrangemang för en dagkonferens eller kanske vill du bara besöka oss en kväll inkl middag med en teambuildande konferensaktivitet.

  Dagkonferens

 • Villa Torpa vid havet

  Vacker sekelskiftesvilla vid havet för upp till 12 personer. Här finns även möjlighet att övernatta. Bastuhus med badbrygga ingår samt en egen konferensvärdinna som pysslar om er. Samtliga hotellrum på Villa Torpa är nyligen renoverade.

  Villa Torpa