Kroppens tydliga språk

Är ni nyfikna på kroppsspråkets betydelse, pröva det egna förhållningssättet
till andra och samtidigt ha väldigt roligt?

I dessa övningar används teaterimprovisationens grundverktyg som alla med lätthet kan ta till sig.Ni prövar enkla, prestigelösa övningar till mera avancerade situationer - allt beroende på gruppens önskemål. I denna process banar skrattet väg till insikter och kontakt!

Forskare hävdar att kroppsspråket står för 90 procent av det vi uppfattar - när ett budskap kommuniceras.

Tid: 2 tim

Pris: 7200 kr exkl. moms vid max 25 personer.

Föreläsare: Eva Bäckman


 

 • Möten & konferenser

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte

 • Aquamarina

  Boka din konferens på vattnet! I alla fall så nära vatten du kan komma utan att bli blöt. Här finns allt du behöver för det lyckade mötet. Stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet, hotellrum samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina ligger fast förankrad, har modern inredning och är utrustad med den senaste tekniken. Vid helpension ingår även entré till vårt spa.

  Aquamarina

 • Dagkonferens

  Oavsett syftet med ditt möte så räcker ibland inte tiden till för att övernatta. Självklart hjälper vi dig att skapa ett bra arrangemang för en dagkonferens eller kanske vill du bara besöka oss en kväll inkl middag med en teambuildande konferensaktivitet.

  Dagkonferens

 • Villa Torpa vid havet

  Vacker sekelskiftesvilla vid havet för upp till 12 personer. Här finns även möjlighet att övernatta. Bastuhus med badbrygga ingår samt en egen konferensvärdinna som pysslar om er. Samtliga hotellrum på Villa Torpa är nyligen renoverade.

  Villa Torpa