Klimatsmart konferens

Skepparholmen ligger 20 min från city inbäddad mellan hav och sjö. Hit är det enkelt att ta sig kommunalt både med buss och båt. För oss är långsiktig hållbarhet inte bara en vision utan något högst konkret. Vi arbetar strukturerat och engagerat med frågan, med fokus på hälsa och miljö. I detta paket inkluderar vi bussresa tur & retur. Uppge "Klimatsmart" som referens vid bokning. Dessutom bjuder vi på 30 min presentation av Skepparholmens miljöarbete, om så önskas.

Mötespaketet inkluderar:

- Ankomstkaffe/te med smörgås och nyttig shot 
- Lunchbuffé inklusive salladsbuffé, varm varmrätt, varm vegetarisk rätt samt dagens soppa inkl lättöl/vatten samt kaffe
- Eftermiddagskaffe/te med tillbehör
- Entré till spa med pooler uppvärmda genom bergvärme, 2 bastur, relax och gym
- Vegetarisk trerättersmiddag inkl kaffe 
- Övernattning 
- Frukostbuffé

SVANEN-märkta hotellrum, KRAV-märkt frukost, fri WIFI och gratis parkering ingår.   

För offert använd nedanstående formulär. Läs gärna mer om "Vårt Gröna Arbetssätt".

Varmt välkommen! 

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Nyhet! - Boka ett Hybridmöte hos oss

  Nu kan vi erbjuda hybridmöten via alla former av digitala videomötesplattformar. Ett hybridmöte är en blandning av ett fysiskt och digitalt möte. Möjligheten att delta utan att närvara fysiskt men samtidigt uppleva dynamiken i det fysiska mötet är en framtidsanpassad lösning. Ansluter via valfri plattform som Zoom, Webex, Teams, Google Meets, Goto Meetings etc.

  Nyhet! - Hybridmöten

 • Konferens med julbord 30/11-19/12

  Att samla kollegorna och njuta av ett julbord tillsammans är mycket uppskattat. Vårt härliga julbord ingår när du bokar din konferens under perioden 30/11-19/12. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet.

  Konferens med julbord 30/11-19/12

 • Villa Torpa - för avskilda möten

  Passar extra bra för det mindre mötet, speciellt om ni önskar konferera i avskildhet. Sekelskiftesvillan ligger precis vid havet med eget bastuhus och badbrygga. Villa Torpa har 5 hotellrum för övernattning. Samtliga hotellrum är nyligen renoverade. Är ni fler i gruppen ordnar vi fler hotellrum i byggnaden närmast Villa Torpa.

  Villa Torpa

 • Aquamarina - egen husbåt för möten

  En unik lokal för inspirerande konferenser i marin miljö. Här flödar kreativiteten. Genom de stora fönstren följer du båtlivets och havets färgväxlingar utanför. Här finns 5 dubbelrum med havsutsikt, stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina har modern inredning och givetvis utrustad med den senaste tekniken, bland annat i form av PC-kanon och fiber.

  Aquamarina