Konferens med fokus på hälsa

En konferens innebär ofta stillasittande tid i kombination med god mat. Företag plockar numera in träningsaktiviteter under sin konferens - hälsosamma arbetsplatser ger hälsosamma resultat. Vi ger möjlighet till funktionell träning, både i grupp och på egen hand med gym & instruktörsledda pass. Inspiration till nybörjaren att börja röra på sig och ny energi till den träningsvane. Vacker natur för utomhusaktiviteter tillsammans med hälsosam och energigivande mat ger de bästa förutsättningarna till en lyckad konferens.

Mötespaketet inkluderar:

- Ankomstkaffe/te med smörgås och hälsoshot
- Lunchbuffé inklusive salladsbuffé, varm varmrätt, varm vegetarisk rätt samt dagens soppa inkl lättöl/vatten samt kaffe
- Eftermiddagskaffe/te med tillbehör 
- Entré till spa med pooler, bastu, relax, gym
- Utomhusträningdans, yoga och teambuildande aktivitet
- Återhämtning på spa med pooler, bastu och relax
- Vegetarisk trerättersmiddag alt. ordinarie trerättersmiddag 
- Övernattning  
- Tidig morgonträning på gym alt promenad/löptur 
- Frukostbuffé
- Möteslokal 

* SVANEN-märkta hotellrum, KRAV-märkt frukost, fri WIFI och gratis parkering ingår.   

För offert använd nedanstående formulär. Varmt välkommen!

   

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Klimatsmart möte

  För oss är långsiktig hållbarhet inte bara en vision utan något högst konkret. Vi arbetar strukturerat och engagerat med frågan, med fokus på hälsa och miljö. I detta paket inkluderar vi bussresa tur & retur. Uppge "Klimatsmart" som referens vid bokning. Dessutom bjuder vi på 30 min presentation av Skepparholmens miljöarbete, om så önskas.

  Klimatsmart konferens

 • Konferens med fokus på hälsa

  En konferens innebär ofta stillasittande tid i kombination med god mat. Företag plockar numera in träningsaktiviteter under sin konferens - hälsosamma arbetsplatser ger hälsosamma resultat. Vi ger möjlighet till funktionell träning, både i grupp och på egen hand med gym och instruktörsledda pass. Inspiration till nybörjaren att börja röra på sig och ny energi till den träningsvana. Vacker natur för utomhusaktiviteter tillsammans med hälsosam och energigivande mat ger de bästa förutsättningarna till en lyckad konferens.

  Konferens med fokus på hälsa

 • Konferens & möte

  Skepparholmen Nacka är byggt för möten och konferenser. Oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller för det större mötet för hela företaget så har vi konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter.

  Konferenspaket

 • Första plats i nytt statligt avtal 2020

  Vi har åter blivit utvalda vid Kammarkollegiets upphandling av konferenstjänster. Detta innebär att alla statliga organisationer som är anslutna till ramavtalet kan fortsätta boka ​Skepparholmen Nacka. Vi ligger på första plats. Varmt välkommen med din förfrågan.

  Konferenspaket