Konferens med fokus på hälsa

En konferens innebär ofta stillasittande tid i kombination med god mat. Företag plockar numera in träningsaktiviteter under sin konferens - hälsosamma arbetsplatser ger hälsosamma resultat. Vi ger möjlighet till funktionell träning, både i grupp och på egen hand med gym & instruktörsledda pass. Inspiration till nybörjaren att börja röra på sig och ny energi till den träningsvane. Vacker natur för utomhusaktiviteter tillsammans med hälsosam och energigivande mat ger de bästa förutsättningarna till en lyckad konferens.

Mötespaketet inkluderar:

- Ankomstkaffe/te med smörgås och hälsoshot
- Lunchbuffé inklusive salladsbuffé, varm varmrätt, varm vegetarisk rätt samt dagens soppa inkl lättöl/vatten samt kaffe
- Eftermiddagskaffe/te med tillbehör 
- Entré till spa med pooler, bastu, relax, gym
- Utomhusträningdans, yoga och teambuildande aktivitet
- Återhämtning på spa med pooler, bastu och relax
- Vegetarisk trerättersmiddag alt. ordinarie trerättersmiddag 
- Övernattning  
- Tidig morgonträning på gym alt promenad/löptur 
- Frukostbuffé
- Möteslokal 

* SVANEN-märkta hotellrum, KRAV-märkt frukost, fri WIFI och gratis parkering ingår.   

För offert använd nedanstående formulär. Varmt välkommen!

   

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Klimatsmart möte

  För oss är långsiktig hållbarhet inte bara en vision utan något högst konkret. Vi arbetar strukturerat och engagerat med frågan, med fokus på hälsa och miljö. I detta paket inkluderar vi bussresa tur & retur. Uppge "Klimatsmart" som referens vid bokning. Dessutom bjuder vi på 30 min presentation av Skepparholmens miljöarbete, om så önskas.

  Klimatsmart konferens

 • Konferens med fokus på hälsa

  En konferens innebär ofta stillasittande tid i kombination med god mat. Företag plockar numera in träningsaktiviteter under sin konferens - hälsosamma arbetsplatser ger hälsosamma resultat. Vi ger möjlighet till funktionell träning, både i grupp och på egen hand med gym och instruktörsledda pass. Inspiration till nybörjaren att börja röra på sig och ny energi till den träningsvana. Vacker natur för utomhusaktiviteter tillsammans med hälsosam och energigivande mat ger de bästa förutsättningarna till en lyckad konferens.

  Konferens med fokus på hälsa

 • Villa Torpa - för avskilda möten

  Passar extra bra för det mindre mötet, speciellt om ni önskar konferera i avskildhet. Sekelskiftesvillan ligger precis vid havet med eget bastuhus och badbrygga. Villa Torpa har 5 hotellrum för övernattning. Samtliga hotellrum är nyligen renoverade. Är ni fler i gruppen ordnar vi fler hotellrum i byggnaden närmast Villa Torpa.

  Villa Torpa

 • Aquamarina - egen husbåt för möten

  En unik lokal för inspirerande konferenser i marin miljö. Här flödar kreativiteten. Genom de stora fönstren följer du båtlivets och havets färgväxlingar utanför. Här finns 5 dubbelrum med havsutsikt, stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina har modern inredning och givetvis utrustad med den senaste tekniken, bland annat i form av PC-kanon och fiber.

  Aquamarina