Spa för själen

För dig som vill kombinera en konferens med avkoppling och skapa engagemang och kreativitet.

Dagen startar med en 30 minuter energigivande workshop om hur ni kan skapa en ännu bättre konferens med hjälp av Time to think. Föreläsare är My Schüldt, som i 25 år arbetat med utveckling av ledare, grupper och organisationer och som är författare till bästsäljaren "Medarbetare eller motarbetare - konsten att vända ett missnöjesklimat. För mer info om My, besök www.klarhet.se

Därefter har ni eget program under dagen och kan, om ni önskar, använda möjligheten att hitta lösningar på frågor som drar energi genom att boka personliga tänkarstunder om 25 min med My Schüldt till en kostnad av 450 kr ex moms per person.

Tänkarstunden ger dig tillfälle att ostört få tillgång till din fulla kapacitet och därmed lösa frågor som kan ha tagit din energi under kortare eller längre tid. Tänkarstunden bygger på hjärnans fenomenala förmåga att hitta lösningar när man inte styr den. När du vet att du får tänka utan att bli avbruten ökar dramatiskt möjligheterna att du ska hitta en lösning som passar dig och som du faktiskt kommer att genomföra.

Om du sedan vill fråga My om något har du självklart tillgång till allt My kan bidra med.

Vid vår vackra udde