Olivoljeprovning

Här får ni veta allt ni alltid önskat få veta om olivoljeframställning. Ni får höra historik om oliver och dess ursprung, hur processen och framställningen av olivoljor går till. Hur varje oliv påverkas av dess växtförhållanden samt alla dess hälsofördelar. - Vad är egentligen olivolja Extra Virgin?

Efter presentationen som hålls av Lotta Siwertz på Foglia får alla prova 5-6 st olika olivoljor, från mildare sorter till de mer peppriga varianterna.

I priset ingår att varje deltagare får en present med sig hem.

Tid:1-1,5 tim

Pris: startavgift 6.000 kr + 190 kr per person exkl. moms

Foglia

 • Möten & konferenser

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte

 • Aquamarina

  Boka din konferens på vattnet! I alla fall så nära vatten du kan komma utan att bli blöt. Här finns allt du behöver för det lyckade mötet. Stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet, hotellrum samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina ligger fast förankrad, har modern inredning och är utrustad med den senaste tekniken. Vid helpension ingår även entré till vårt spa.

  Aquamarina

 • Dagkonferens

  Oavsett syftet med ditt möte så räcker ibland inte tiden till för att övernatta. Självklart hjälper vi dig att skapa ett bra arrangemang för en dagkonferens eller kanske vill du bara besöka oss en kväll inkl middag med en teambuildande konferensaktivitet.

  Dagkonferens

 • Villa Torpa vid havet

  Vacker sekelskiftesvilla vid havet för upp till 12 personer. Här finns även möjlighet att övernatta. Bastuhus med badbrygga ingår samt en egen konferensvärdinna som pysslar om er. Samtliga hotellrum på Villa Torpa är nyligen renoverade.

  Villa Torpa