Boka ditt hybridmöte hos oss

Spa- & konferenshotellet Skepparholmen Nacka står nu fullt riggat för att löpande kunna genomföra integrerade digitala möten på ett kvalitativt och säkert sätt. En stor investering i ny teknik gör att mötesdeltagare som ej har möjlighet att vara med på plats kan delta i s k Hybridmöten, en kombination av ett fysiskt och digitalt möte. Det unika är att det sker via en enkel ”Plug- & Play”-teknik. Tekniken stödjer alla former av digitala videomötesplattformar som Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings mfl. Detta är en av de anpassningar som Skepparholmen Nacka genomfört med anledning av den pågående pandemin.

- Efter en vår med mycket distansarbete och inställda konferenser är behovet av att kunna mötas fysiskt stort. Man behöver samla sina medarbetare för att inspirera och engagera och det är svårt att göra enbart digitalt. Den unika plattform som vi nu installerat ger även de digitala mötesdeltagarna en kvalitativ närvaro i det fysiska konferensrummet, där de enkelt kan delta i mötets dialog via flera integrerade kameror och mikrofoner. Detta är en framtidsanpassad lösning som vi är först med i det här utförandet, säger Skepparholmen Nackas Produktionschef Marcus Press.

Med den nya tekniska plattformen ges följande möjligheter:

- Skapa en mötesstruktur genom att knyta ihop alla deltagare i samma möte, oavsett om de är med på plats eller uppkopplad via digital uppkoppling från annan plats i världen.

- Samla många deltagare på en som samma gång i flera rum samt via videolänk. Streama föreläsningar och gruppdiskussioner mellan flera mötesrum och interagera mellan deltagarna.

- Ansluta via valfri plattform som Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings etc.

- Några av våra lokaler är konverterade till ”Huddle Rooms”, vilket är mindre mötesrum som enkelt kör "vanliga" videokonferensmöten. 

Introduktionspris: 5 000 kr per dag ex moms. 

För mer information och bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se. 

Pressinformation/PDF

Referens

 

 • Nyhet! - Boka ett Hybridmöte hos oss

  Nu kan vi erbjuda hybridmöten via alla former av digitala videomötesplattformar. Ett hybridmöte är en blandning av ett fysiskt och digitalt möte. Möjligheten att delta utan att närvara fysiskt men samtidigt uppleva dynamiken i det fysiska mötet är en framtidsanpassad lösning. Ansluter via valfri plattform som Zoom, Webex, Teams, Google Meets, Goto Meetings etc.

  Nyhet! - Hybridmöten

 • Konferens med fokus på hälsa

  En konferens innebär ofta stillasittande tid i kombination med god mat. Företag plockar numera in träningsaktiviteter under sin konferens - hälsosamma arbetsplatser ger hälsosamma resultat. Vi ger möjlighet till funktionell träning, både i grupp och på egen hand med gym och instruktörsledda pass. Inspiration till nybörjaren att börja röra på sig och ny energi till den träningsvana. Vacker natur för utomhusaktiviteter tillsammans med hälsosam och energigivande mat ger de bästa förutsättningarna till en lyckad konferens.

  Konferens med fokus på hälsa

 • Villa Torpa - för avskilda möten

  Passar extra bra för det mindre mötet, speciellt om ni önskar konferera i avskildhet. Sekelskiftesvillan ligger precis vid havet med eget bastuhus och badbrygga. Villa Torpa har 5 hotellrum för övernattning. Samtliga hotellrum är nyligen renoverade. Är ni fler i gruppen ordnar vi fler hotellrum i byggnaden närmast Villa Torpa.

  Villa Torpa

 • Aquamarina - egen husbåt för möten

  En unik lokal för inspirerande konferenser i marin miljö. Här flödar kreativiteten. Genom de stora fönstren följer du båtlivets och havets färgväxlingar utanför. Här finns 5 dubbelrum med havsutsikt, stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina har modern inredning och givetvis utrustad med den senaste tekniken, bland annat i form av PC-kanon och fiber.

  Aquamarina