Referenser från konferenser & möten

 

Konferens, aug 2017 

Ett fantastiskt ställe med en genuin 60-tals touch men med en väldigt modern känsla. Området är magiskt, spaat en väldigt positiv upplevelse, maten var av högsta kvalitet och det märks att det finns ett hållbarhetstänk. Mycket trevlig personal, de ville alltid gå den extra milen för att få våra önskningar uppfyllda. Vi är störtnöjda!

 

Ledningskonferens, aug 2017 

Skepparholmen levererade och kan varmt rekommenderas! God mat, bra konferensfaciliteter, skön säng, bra produkter i badrummet (första gången jag kan använda vad som erbjuds på hotell) och fantastisk miljö. Jag njöt i fulla drag och uppfattar att kollegorna delar min bild. Jag missade att få med kontakten till min laddarsladd, vilken blev kvar i urtaget bredvid sängen. När jag ringde receptionen fick jag ett jättefint bemötande och kontakten kom hem till mig i ett kuvert bara någon dag senare.


Creandum, aug 2017 

Skickar ett varmt tack för er hjälp med allt från tårtor till bordsdukning utomhus under våra två dagar hos er. För flexibilitet, service, fantastisk mat, ett otroligt spa och för ett varmt mottagande. Vi är så nöjda och positivt överraskade. Ni må vara ett hotell som det inte talas så mycket om, men med så mycket att komma med. Toppbetyg! Ett extra varmt tack till hovmästaren och till kockarna, det var otroligt gott, tidsenligt, hälsosamt och välordnat. Vi  åkte hem med en känsla av WOW! Kan även rekommendera mountainbikeskolan och Daniels gäng för kommande aktiviteter. Vi hade så roligt i skogen och är alla helt hooked på fler turer framöver.  

 

Grundutbildning logistik, SILF, jan 2017

En mycket trevlig vistelse på 3 dagar. Helhetsupplevelsen är toppenbra. Väldigt trevligt bemötande och en vilja att ge bra service ifrån personalen. Och det gäller för Alla i personalen. De bakom kulisserna såg jag inte men de märktes på den höga kvaliteten som maten har.

 

Konferens, okt 2016

Vi fick ett mycket bra mottagande under vår konferens hos er! Flera av mina kollegor sa att de kunde tänka sig att ta sina företag till er för egna konferenser. Servicen var jättefin, lokalerna jättebra och mat och dryck var mycket uppskattade hos deltagarna! 

 

Professionellt bemötande, aug 2016

Mycket bra konferensanläggning med högsta betyg gällande lokaler, sovrum och måltider. Proffsig personal med vänligt bemötande. Anläggningens läge med fantastisk utsikt gör vistelsen ännu trevligare. :)

 

Nära avkoppling, aug 2016

Oas nära Stockholm med fantastiskt sjöläge och vacker omgivning. Fina rum med sköna sängar. Bra konferens- och aktivitetsutrymmen. God mat med underbar efterrättsbuffe. Härlig SPA-anläggning med imponerande infinity-pool utomhus.

 

Kund från utbildningssektorn, sept 2015

Förra veckan var vi hos er med en kurs onsdag till fredag. Det känns otroligt kul och viktigt att berätta för er att deltagare och kursledare var mycket nöjda! Personal, mat, lokaler, spa och allt övrigt - allt var toppen!  Så vi ser med glädje fram emot att besöka er i vår igen!

 

Årstaskolan, juni 2015

Tack Ulrika för ett jättefint mottagande och arrangemang för vår fest.
Din boa får extra plus. Ha en bra sommar! 


DI skriver om Skepparholmen Nacka - okt 2014

Skepparholmen Nacka - Spatiöst med svårslaget läge

"Man kan undra hur det fungerar att driva spa- och konferenshotell i en kursgård från 1960-talet, särskilt om den närmaste grannen är den vittomtalade japanska badanläggningen Hasseludden Yasuragi. Det kanske förvånande svaret är, såvitt vi kan tolka läget efter knappt 24 timmars vistelse, att det går alldeles utmärkt." Läs hela artikeln här. (DI Weekend samt di.se 2014-10-10)

 

Almega, 22 personer, sept 2014

Vill tacka för två väldigt trevliga dagar hos er på Skepparholmen. Vår styrelse var mycket nöjda och belåtna så man beslutade att återvända vid nästa års styrelseinternat. Hälsa alla trevliga kollegor och tacka från oss!

 

PWC - Kick off, 60 personer, aug 2014

För allas vår räkning vill vi tacka Skepparholmen Nacka för den fina servicen och det vackra stället! Alla var jättenöjda och allt fungerade utmärkt!

 

Capio AB, 15-40 personer vid 3 tillfällen, våren 2014

Vill tacka för mycket bra dagar på Skepparholmen. Vi är mer än nöjda med allt!!         

 

Föreningen Gestalt i Organisation, mars 2014 

Tack för en fin helg på skepparholmen! Härligt med trevlig och hjälpsam personal och tänker speciellt på servitören som tog hand om oss i bistron på lördagskvällen! Lokalen var till allas belåtenhet och "måleriet" blev en lyckad upplevelse för alla deltagarna.
 

SAFE, Fåtöljmöte, januari 2014

Se blogg från SAFE, ett utbildningsföretag inom träning och hälsa i Norden, som valde Fåtöljmöte på Skepparholmen Nacka för sitt Nordiska Affärsplanemöte, www.safe-education.se

 

Svenska Castingförbundet, 15 personer, januari 2014

Jag vill framföra ett stort tack till er alla! Vi trivdes väldigt bra och är glada att vi valde er anläggning att förlägga vårt lite "jobbiga processmöte". Vi är glada för att vi fick en sådan stor, ljus och trevlig lokal. Den trevliga miljön, goda service och ert härliga SPA gjorde susen. Vi lyckads med vårt möte med "råge" och kommer gärna igen. Vi rekommenderar er varmt till våra kollegor inom Idrottsrörelsen!  
  

Utbildningsföretag, 25 personer, januari 2014

  • Jättebra ställe. Aldrig någonsin har jag sett att alla hållt sig vakna under kurser/möten och i 4 dagar. Toppen!
  • Bra luft, bra rum. 
  • Trevlig miljö och god mat och service
  • Är väldigt nöjd med maten!

 

Skepparholmen Nacka utsett till ett av Sveriges bästa spa, nov 2013

Plaza Kvinna har testat och betygsatt Sveriges tio bästa spaanläggningar. Skepparholmen Nacka är med bland dessa tio tillsammans med Nynäs Havsbad, Upper House, Torekov Hotel, Varbergs Kurort, Ystad Saltsjöbad, Falkenbergs Strandbad, Rånäs Slott, Sankt Jörgen Park Resort och Yasuragi. Läs mer.  

 

Regeringskansliet, 7 personer, november 2013

Stort tack för en lyckad konferens hos er! Trevligt bemötande, trivsamma lokaler och god mat. Vi är alla nöjda med våra dagar hos er och kommer gärna tillbaka.

 

Medieföretag, 60 personer, oktober 2013

Alla deltagare tyckte att Skepparholmen hade ett perfekt läge, vid vattnet, relativt nära stan. Maten och servicen var jättebra. Förmiddag- och eftermiddagsfikat var super, mycket bättre än det lite vanligare med bullar, fika m.m. Tyvärr åt man mer än man behövde :)
Lokalen var bra och Markus var behjälplig när vi behövde honom. Perfekt att vi kunde "bygga om" lokalen till dansgolv för kvällen. Mitt hotellrum var jättefint.
     
  
  

Vårdföretag i Bromma, bokat via Svenska Möten

46 personer, september 2013 

Skala 1- 6 där 6 är högsta poäng
- Teknik i möteslokaler och grupprum    6                        

- Skyltning till anläggningen                    6                          

- Servicenivå i matsalen                           6

- Bemötande vid incheckning/reception  6                          

- Hur nöjd var du totalt sett med
vistelsen på denna anläggning?               6                     

- Möteslokalerna och grupprum                6                  

- Vägbeskrivningen till anläggningen       6                         

- Måltider på anläggningen                       6                          

- Upplevelse av inre miljö                          6                            

- Allänna utrymmen                                   6                          

- Kan du tänka dig att rekommendera 
anläggningen till kollegor eller bekanta?   6                             

- Matsalen, trivsel och atmosfär                  6                       


 - Upplevelse av yttre miljö                           6                         


- Städning, helhetsupplevelse                     6                      

- Skulle du vilja återvända till denna
anläggning?                                                 6                

- Skyltning från anläggningen                      6                          

 

Rågens förskolor, 70 personer, augusti 2013

Hej! Vi vill börja med att tacka för att våra planeringsdagar blev så lyckade. Rummen, konferensrummet, maten, afterwork på spa, musikfrågesporten och övriga aktiviteter var toppen. All personal som vi kom i kontakt med var mycket trevliga och tillmötesgående.
Vi har ju varit hos er förut några gånger och vi blev verkligen inte besvikna denna gången heller. Så nu undrar vi om vi kan få boka till nästa igen?

 

Medieföretag, 10 personer, augusti 2013

Vi vill säga tack för en mycket trevlig vistelse hos er i torsdags och fredags. Mötesrummet fungerade utmärkt och allt vi önskade fanns på plats, vi fick sitta separat på ett mycket trevligt sätt vid middagen på kvällen och blev otroligt väl omhändertagna av personal där likaväl som överlag under vår tid hos er. Trevlig atmosfär, god mat och funktionalitet gjorde vårt möte effektivt och trevligt. Tack!

 

ESS-gymnasiet, 90 personer augusti 2013

Vill framföra mitt varma tack till er. Jag var på Skepparholmen 12-13/8 med ESS-gymnasiet. Jag har varit på ett oändligt antal konferensanläggningar, men ni är bäst i test! Ni står för något jag verkligen uppskattar. Omgivningarna, närheten till Stockholm, ekotänket. Inte minst den förtäring vi fick. Den var av högsta kvalitet och genomtänkt ekologiskt. Jag har t.ex. aldrig ätit så gott hotellfrukostbröd! Jag talar nu för mig själv, men jag kan vittna om att alla mina kollegor jag pratade med var supernöjda. Det låter som jag är utsänd av hotellpatrullen i DN, vilket jag inte är. Men idel rosor. Ett stort fång! Tack!

 

Tyresö Kommun, 100 personer, augusti 2013

Tack för trevlig vistelse hos er! Har bara hört positiva omdömen från mina kollegor. Underbart ställe, god mat och trevligt bemötande från personalen. Vi kommer säkert tillbaka fler gånger!

 

Samtrafiken i Sverige AB, maj 2013

Jag vill säga STORT TACK för en trevlig vistelse ute hos er på Skepparholmen!
Det visade sig vara ett mycket bra val :-)
Allt var helt perfekt! Alltifrån bemötandet, miljön, utsikten, rummen, maten och drycken. Serveringen var oklanderig och jättetrevlig. Kan inte ha varit helt lätt med tanke på att det var en hel del önskemål om "ditten och datten";) Kanonpersonal!!
Vi jobbade hårt från morgon till sen eftermiddag. Jag hann aldrig säga Hej till dig, men jag vill att du ska veta att vi verkligen var Supernöjda!!

 

Blogginlägg med bilder från vårt nya spa, maj 2013

/se/press/pressklipp/
 

Carema, Spakonferens mars 2013

Alla var jättenöjda, dagarna efter fick jag mail från nästan alla deltagarna där de skrev att detta var den bästa konferensen. Att vi bokade paketet med Spakonferens var lyckat! Spa med massage och och introduktionen av My var höjdpunkterna. När My hade gått sa alla att de vill ha mer. Vi kommer att anlita My igen. Även maten var bra, fast vi hade en massa kostavikelser så fixade köket det. Min kollega håller på att boka in sin konferens hos er efter att hon hört om våra dagar. Tack för gott omhändertagande, vi återkommer gärna.

 

Blogginlägg med bilder från vårt nya spa, jan 2013

/se/press/pressklipp/
 

Masmästaren Fastigheter AB, november 2012

Vi tillbringade helgen på Skepparholmen Nacka och måste säga
att allt håller en fantastiskt hög klass! Maten, miljön, rummen, sist men inte
minst personalen! Alla ger ett så trevligt intryck och gott bemötande.

Ett stort tack som jag också vill framföra till personalen!

Tove Lifvendahl - hemsida och blogg

Befinner mig just nu på Skepparholmen konferens i Saltsjö-Boo för en lunch-till-lunch-konferens. De inträffar ju lite då och då, och har blivit ett slags hälsovistelser för mig. Läs mer här.

Domstolsverket, 27 personer, oktober 2012

Jag har nu pratat med min kollega som övernattade hos er och hon öser beröm över er, mat, lokaler, service ja, allt är fantastiskt! Tänkte ni ville veta….;-)

…..och jag vill tacka er för att ni är så professionella och trevliga!

SVT, sept 2012

Tack för all hjälp med vår konferens 10-11/9! Allt fungerade väldigt bra, trevliga lokaler och god mat. 

Sefina, 70 personer, augusti 2012

Vi på Sefina är mycket nöjda med vår konferens som vi hade på Skepparholmen. Miljön, maten, och trevlig personal bidrog i allra högsta grad till att vi hade en lyckad vistelse. Smakfullt inredda lokaler och hotellrum, väldigt god mat, härligt SPA och en vy utöver den vanliga - jag kan varmt rekommendera Skepparholmen!

Cederroth, 50 personer, augusti 2012

Tack för senast! Jag/vi är jättenöjda, jag har bara hört positiva kommentarer från deltagarna. Jättefint ställe, bra lokaler, fina rum, trevlig personal, god mat. Vi återkommer gärna!

Micro Systemation, 50 personer, juni 2012

Systemation vill tacka för festen i fredags, det var mycket lyckat! Alla trivdes och mådde bra! Vädret hade vi med oss och maten var fantastisk. Mycket god service och vi kände oss välkomna! Hälsa Max och tacka för att han tog så väl hand om oss.

Diversey Sweden Service AB, maj 2012

Tack för några härliga dagar på fina Skepparholmen! Fantastiskt vacker natur och ett mycket fint hotell. All personal var mycket serviceminded och trevliga, så allt fungerade perfekt, från konferensrum, Lusthuset till utomhusaktiviteter. Tack Lena och Ulrika för all hjälp!

Forefront Consulting, maj 2012

Först och främst, STORT tack för i fredags och lördags. Mycket lyckat! Alla deltagarna tyckte väldigt mycket om Skepparholmen - fantastisk service, fantastisk mat och ett fantastiskt läge!!! Vi kommer göra samma övning i okt/nov igen så jag återkommer snart
med en ny beställning. Skulle vilja att vi träffas igen för att tala om detta samt om ett mer långsiktigt sammarbete.
 

Clinton Agency, mars 2012

Tack för vistelsen hos er! Allt gick så fint och enligt plan. Vilken lyx att få åka båten till er. Maten på kvällen var över förväntan. Så tack för en toppenkonferens och tack för allt ert fix inför arrangemanget. 

Post- och Telestyrelsen (PTS), december 2011

En mycket behaglig atmosfär där vår konferens blev kreativ och över förväntan!

Danske Bank, 30 personer, november 2011


Vi vill rikta ett stort tack till er. Allt fungerade perfekt under vår konferens. Ett extra varmt tack till Restaurangchefen Max och hans personal som skötte allt med bravur runt middagen och baren.

Utrikesdepartementet, oktober 2011

Hejsan, vill sent om sider TACKA ER för er gästvänlighet på vår planeringsdag på Aquamarina i tisdags. 
Alla var jättenöjda med allting - lokal, mat och kocken!! Väldigt trevligt!

Tillväxtverket, 100 personer, oktober 2011

Här kommer ett formellt STORT TACK till samtliga berörda på Skepparholmen för att vår konferens blev så lyckad. Ni har fått jättemycket beröm för trevligt bemötande, god mat och service samt för en jättefin konferensanläggning i en underbart vacker natur.

Björk & Berries, september 2011


Tack för en fantastiskt lyckad konferens! Det bästa var utomhusbanan - jättekul! Vi hade även en härlig spaeftermiddag och åt god mat. Utsikten från hotellrummen är så vackra…där skulle man haft mer tid att sitta och njuta! Vi är så nöjda och ni är alla på Skepparholmen mycket trevliga, det gör ju det hela extra mysigt.

Smycka, 95 personer, 9-11 september 2011


Vi är jättenödja med Skepparholmen, vilken konferensanläggning!
Trevlig personal, mycket god mat och en miljö som är helt fantastisk.
Kan inget annat än rekommendera detta till andra.
Vi kommer absolut tillbaka!


Garageportexperten, 100 personer, 2-3 september 2011

Vi vill tacka för god service under vår Kick Off den 2-3/9, vi är jättenöjda! Ett speciellt tack till Robert på konferensservice för mycket bra service och trevligt bemötande!!

AB Gavlegårdarna, maj 2011 

Vi hade förmånen att få besöka er anläggning 26-27 maj 201. Allt var toppen - bemötandet, servicen, boendet, maten, spa/massage mm. En extra eloge till den supervänliga servitrisen vi hade torsdag kväll, lite äldre dam. Tack, vi kommer att återkomma!

Advokatfirman Sackemark Brantheim Björck, januari 2011

Vill framföra att vi hade mycket trevligt och att allt var bra på vår konferens. Maten var utsökt och mina kollegor påtalade flera gånger att personalen var så trevlig.

Finansinspektionen, 48 personer, 24-25 november 2010


Tack ännu en gång för bra service, glad och trevlig personal. Alla deltagarna var nöjda. Tredje året som vi konfererar hos er!

Swedbank Robur AB, 22 personer, 28-29 oktober 2010

Vi var mycket nöjda med vår konferens på Skepparholmen och allt fungerade precis enligt önskemål. Till och med det vackra vädret var på vår sida och gav extra guldkant till den redan vackra miljön.

EGL Sverige AB, 70 personer i en europeisk konferens, oktober 2010


Tack för ert vänliga mottagande på Skepparholmen förra veckan! Vi är verkligen nöjda. Tack också för bra samarbete inför vår konferens, det betyder otroligt mycket att planeringen fungerar bra. Den feedback vi fått från deltagarna har varit mycket positiv. Hoppas att vi får chans att samarbeta snart igen!

Sjösalen