Abonnera spa

För alla övernattande gäster ingår entré till spa, om inget annat är avtalat. Där kan ni året om njuta av vår tempererade utomhuspool eller sitta i en av Stockholms största bastus och blicka ut över Stockholms inlopp. Dessutom ingår bad i den varma inomhuspoolen, tillgång till upplevelseduschar, relax, gym etc. 

Vill din grupp abonnera spa under vistelsen erbjuder vi detta efter kl 20.00 måndag till lördag.

Pris per timme per övernattande grupp: 2 800 kr ex moms. 

Pris per timme för ej övernattande grupp: Enligt offert.

Gröna Äpplen

 

 • Villa Torpa vid havet

  Vacker sekelskiftesvilla vid havet för upp till 12 personer. Här finns även möjlighet att övernatta. Bastuhus med badbrygga ingår samt en egen konferensvärdinna som pysslar om er. Samtliga hotellrum på Villa Torpa är nyligen renoverade.

  Villa Torpa

 • Aquamarina

  Boka din konferens på vattnet! I alla fall så nära vatten du kan komma utan att bli blöt. Här finns allt du behöver för det lyckade mötet. Stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet, hotellrum samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina ligger fast förankrad, har modern inredning och är utrustad med den senaste tekniken. Vid helpension ingår även entré till vårt spa.

  Aquamarina

 • Dagkonferens

  Oavsett syftet med ditt möte så räcker ibland inte tiden till för att övernatta. Självklart hjälper vi dig att skapa ett bra arrangemang för en dagkonferens eller kanske vill du bara besöka oss en kväll inkl middag med en teambuildande konferensaktivitet.

  Dagkonferens

 • Konferens & Möten

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte