Pianobar

Vår fantastiske pianist Michael Felhendler underhåller och inspirerar er till sång. En pianobar byggs upp med ljud, ljus och digitalt piano var än ni önskar; I matsalen, i loungen eller t o m utomhus vid vackert väder.

Underhållningen fungerar även utmärkt för mingel och samling före middag, då med instrumental pianomusik som bakgrund. Efter middagen läggs det ut pärmar med
sångtexter, runt pianobaren, som ni i gruppen får välja bland.

Michael har en bred repertoar med allt från schlager till pop, rock och visa.
Aktiviteten skapar en god stämning med många skratt i gruppen! 

Pris: Helkväll 10 500 kr exkl moms
        Endast middagsunderhållning Piano/sång, 5 500 kr exkl moms

Fun

 • Villa Torpa vid havet

  Vacker sekelskiftesvilla vid havet för upp till 12 personer. Här finns även möjlighet att övernatta. Bastuhus med badbrygga ingår samt en egen konferensvärdinna som pysslar om er. Samtliga hotellrum på Villa Torpa är nyligen renoverade.

  Villa Torpa

 • Aquamarina

  Boka din konferens på vattnet! I alla fall så nära vatten du kan komma utan att bli blöt. Här finns allt du behöver för det lyckade mötet. Stor konferenslokal för upp till 25 personer, kök för matlagningsaktvitet, hotellrum samt bastu med havsbad från brygga. Aquamarina ligger fast förankrad, har modern inredning och är utrustad med den senaste tekniken. Vid helpension ingår även entré till vårt spa.

  Aquamarina

 • Dagkonferens

  Oavsett syftet med ditt möte så räcker ibland inte tiden till för att övernatta. Självklart hjälper vi dig att skapa ett bra arrangemang för en dagkonferens eller kanske vill du bara besöka oss en kväll inkl middag med en teambuildande konferensaktivitet.

  Dagkonferens

 • Konferens & Möten

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte