Hybridmöten

- Boka ett hybridmöte hos oss via enkel "Plug- & Play-teknik"!

Via ett Hybridmöte kan man mötas både fysiskt och digitalt på samma gång. En mötesform som vi tror är nyckeln för att kunna hålla effektiva och interaktiva möten, utbildningar och informationsutbyten i en föränderlig värld. Tekniken är redan installerad hos oss - allt riggat och klart med skärmar, kameror och mikrofoner. Tekniken stödjer alla digitala videomötesplattformar som t ex Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings och allt sker i rymliga lokaler med luftig möblering. Vi var först ut med denna tekniska lösning - så vi kan vår sak. Kom och testa oss eller ring för mer information. 

Med denna tekniska plattformen ges följande möjligheter:

- Skapa en mötesstruktur genom att knyta ihop alla deltagare i samma möte, oavsett om de är med på plats eller uppkopplad via digital uppkoppling från annan plats i världen.

- Samla många deltagare på en och samma gång i flera rum samt via videolänk. Streama föreläsningar och gruppdiskussioner mellan flera mötesrum och interagera mellan deltagarna.

- Denna teknik ger även de digitala mötesdeltagarna en kvalitativ närvaro i det "fysiska konferensrummet", där de enkelt kan delta i mötets dialog via flera integrerade kameror och mikrofoner.

- Ansluta via valfri plattform som Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings etc.

- Några av våra lokaler är konverterade till ”Huddle Rooms”, vilket är mindre mötesrum som enkelt kör "vanliga" videokonferensmöten. 

- Kostnadsfritt trådlöst bredband (500/500 mb).

Pris för ett Hybridmöte: 10 000 kr per dag ex moms + lokalkostnad.

För mer information och bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se. Möjlighet till Hybridmöten finns i utvalda lokaler i vår huvudbyggnad. Ej i Villa Torpa och på Aquamarina.  Pressinformation  / PDF Referens