Skepparholmen Nacka utsett till ett av Sveriges bästa spa

Plaza Kvinna har testat och betygsatt Sveriges tio bästa spaanläggningar. Skepparholmen Nacka är med bland dessa tio tillsammans med Nynäs Havsbad, Upper House, Torekov Hotel, Varbergs Kurort, Ystad Saltsjöbad, Falkenbergs Strandbad, Rånäs Slott, Sankt Jörgen Park Resort och Yasuragi.

Skepparholmen Nackas spa finner man utomhuspool och en rymlig bastu som båda bjuder på havsutsikt, inomhuspoolen ger känslan av en stilla skogstjärn, de varma stenbänkarna är av gotländsk kalksten, isbastun bjuder på svalka och i fotbaden ger rundad sjösten extra massage. På gymmet kan man träna själv eller delta i något av de instruktörsledda passen. Det är nära till bad i både hav och sjö och vid havet finner man ytterligare bastur.

Plaza Kvinna har valt att bedöma anläggningarna utifrån de fem kategorierna; Aktiviteter/utomhusbad, Miljö, Service, Behandlingar och Restaurang. Skepparholmen tilldelades högst betyg i kategori Behandlingar följt av aktiviteter/utomhusbad, service och restaurang och fick totalbetyg 20 av 25 möjliga. Här följer några av de omdömen som gavs:

Behandlingar:
"Skepparholmens ekologiska signaturbehandling var en av de bättre jag någonsin fått! Den utfördes i ett avskilt rum med jättefin utsikt. Deras ekologiska behandlingar utförs av professionella terapeuter med c/o Gerd´s produkter från Lappland som består av ingredienser som blåbär, lingon och hjortron. Signaturbehandlingen inleds med ett varmt fotbad som innehåller björksalt samt en kopp örtte efter årstid. Därefter en mjuk och avslappnande helkroppsmassage med en vegetabilisk massageolja som är baserad på de fyra årstiderna. Underbar! Till andra behandlingar används Decléor och både jag och mitt sällskap gjorde varsin ansiktsbehandling som vi var väldigt nöjda med."

Aktiviteter/utomhusbad:
"Det var en fantastisk höstdag när jag besökte Skepparholmen Nacka, i Stockholms innerskärgård. Att gå ut i utomhuspoolen med den utsikten var helt magiskt. Här låg jag och andades den kalla luften, med ångan som steg från det varma vattnet."

Service:
"Jag blev oerhört varmt mottagen, personalen visade mig runt men lämnade en sedan ifred för att njuta av spaavdelningen. Helt enkelt inget att klaga på!"


För
ytterligareinformation , vänligenkontakta:
Eva Suits, Marknads- & PR-chef Skepparholmen Nacka, 08 - 747 65 76, eva.suits@skepparholmen.se


Skepparholmen Nacka är ett spa- och konferenshotell, vackert beläget i Nacka i Stockholms innerskärgård endast 20 minuter från Stockholm city. Skepparholmens affärsidé är att skapa lönsamhet genom att erbjuda konferens- och spagäster en kreativ, naturskön och välgörande miljö nära Stockholm i hållbar skandinavisk anda.

 

 

 


Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se
http://news.cision.com/se/smultronstallen/r/skepparholmen-nacka-utsett-till-ett-av-sveriges-basta-spa,c9506008

Följande filer finns att ladda ned:


Skepparholmen Nacka utsett till ett av Sveriges bästa spa

Pool med havsutsikt

Skepparholmen innepool

Bastu med havsutsikt
 • Nyhet! Hydrojet vattenmassage

  Unna dig en skön och avkopplande massage med vatten, utan att bli blöt. Under behandlingen ligger du på en vattensäng och blir masserad av två vattenjetstrålar som följer samma mönster som klassisk massage gör. Behandlingen kan enbart bokas i samband med ett spa- eller konferenspaket.

  Hydrojet vattenmassage

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

  Under dagen får du ta del av Marias träningsglädje och energi samt prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Läs mer om Maria Bild

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1

  Malin är certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Boka ditt nästa möte hos oss!

  Endast 20 minuter från Stockholm, men ändå i skärgården. Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Varmt välkommen!

  Konferenspaket