Earth Hour med Inspirandum 24/3

- Fullbokat!

Välkommen att njuta musik i hållbarhetens tecken under Earth Hour på Skepparholmen. För tredje året i rad underhåller Inspirandrum med sång och musik varvat med betraktelser kring hållbara människor och ett hållbart samhälle.

Under Earth Hour mellan kl. 20.30 – 21.30 släcker vi ner, tänder levande ljus och lyssnar till stämningsfull sång och akustisk gitarr. Efter kl. 21.30 höjs tempot en aning och Inspirandrum pluggar in piano och mikrofoner och underhåller i bar och lounge tills vi närmar oss midnatt.

Inspirandrum består av Johanna Palmqvist och Maria Henriksson på sång. Förutom lång erfarenhet som sångerskor är de även grundare till företaget Inspirandrum som arbetar med hållbarhet, stresshantering och återhämtning med fokus på människan. På gitarr och piano finner vi Fredrik Henriksson, musiker och musiklärare med mångårig erfarenhet av underhållning. Repertoaren för kvällen består av en blandning av visor, jazz och pop.

Evenemanget är kostnadsfritt. Välj om du vill äta en god middag i vår restaurang eller ta ett glas vin eller en kopp kaffe i baren och upplev Earth Hour tillsammans med oss i vår fina lounge.

Varmt välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Julfest 30/11, 7/12 & 14/12

  Boka ett härligt jularrangemang hos oss med julinspirerad trerätters middag och underhållning med Marcus Frenell. Njut av kul stämning och mingel i baren där Marcus Frenell spexar med sång, musik och humor. Avsluta kvällen med skönt ös på dansgolvet med DJ. Passar perfekt som julavslutning med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Ta även chansen att addera till vårt övernattningspaket som även inkluderar entré till vårt populära spa. Eller kombinera julfesten med en konferens.

  Julfest 30/11, 7/12 & 14/12

 • Boka ditt nästa möte hos oss!

  Endast 20 minuter från Stockholm, men ändå i skärgården. Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Varmt välkommen!

  Konferenspaket

 • Skidåkarkurs med MalinDeMora 13/1

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på längdskidåkning med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med MalinDeMora 13/1-19

 • Fars Dag 11 november

  Snart är det dags att fira alla pappor. Den 11:e november är det Fars dag. Strumpor och slipsar i all ära men visst vore det roligt att överraska med något som pappa inte förväntade sig? En spa-vistelse till exempel! Boka gärna en spabehandling också. Det kanske din pappa aldrig fått tidigare? I så fall vill vi varmt rekommendera en ansiktsbehandling, "Klassisk man", skräddarsydd för mannens hudvårdsbehov.

  Fars Dag 11/11