Heidi Rovén korar 10 bästa spa

Sveriges Spadrottning nummer ett - Heidi Rovén - har korat Sveriges 10 bästa spa belägna vid havet. Skepparholmen Nacka är med bland dessa - den enda i Stockholm. Läs hela artikeln i Expressen.se - Allt om Resor;  http://www.expressen.se/res/har-ar-sveriges-10-basta-spa-vid-havet/

Skepparholmen Nacka
På en välskött och grönskande sluttning med Östersjön och Stockholms inlopp på ena sidan och Kvarnsjön på den andra ligger Skepparholmen Nacka. De generösa fönstren i huvudbyggnaden har fått gå igen i den nyrenoverade spaavdelningen. Från såväl Eldrummet (den stora torrbastun) som Tjärnen (inomhuspoolen) och relaxloungen med björktapet har man vidsträckt utsikt över den omkringliggande naturen. Den stora utomhuspoolen är maffig både dagtid då kanten tycks smälta samman med hav och himmel, och kvällstid då den belyses underifrån med olika färger. Plus för deras ekologiska signaturbehandlingar med specialproducerad och årstidsanpassad massageolja.

Missa inte: Att låna en Ipod shuffle i spareceptionen och ta ett varv runt holmen och samtidigt lyssna på deras gående meditation.

Pris: Halvdagspaket med spa, brunch, lån av badrock och tofflor samt mental avslappning, 650 kronor (klockan 12-16). Söndagsspecial från 1 095 kronor per person med övernattning till måndag, lån av badrock och tofflor, spaentré, träning, trerättersmiddag och frukost.

 

 

 • Nyhet! Hydrojet vattenmassage

  Unna dig en skön och avkopplande massage med vatten, utan att bli blöt. Under behandlingen ligger du på en vattensäng och blir masserad av två vattenjetstrålar som följer samma mönster som klassisk massage gör. Behandlingen kan enbart bokas i samband med ett spa- eller konferenspaket.

  Hydrojet vattenmassage

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

  Under dagen får du ta del av Marias träningsglädje och energi samt prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Läs mer om Maria Bild

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1

  Malin är certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Boka ditt nästa möte hos oss!

  Endast 20 minuter från Stockholm, men ändå i skärgården. Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Varmt välkommen!

  Konferenspaket