Studie i hållbarhet på Skepparholmen Nacka

Med start den 9 maj och med fortsättning under vecka 20 genomförs en studie om hållbarhet hos oss på Skepparholmen Nacka. Det är Johanna Fazer, elev från Hållbar turism på Akademi Båstad, som ansvarar för genomförande och slutresultat av undersökningen.

Studien bygger på en enkät med frågor kring våra gästens syn på hållbarhet när det gäller spa- och konferensvistelser hos oss. Resultatet kommer att ge en fördjupad syn som leder till att vi kan fortsätta att utveckla de för oss så viktiga frågor kring miljö och kvalitet.

Som tack för våra gästers engagemang och delaktighet, vid en personlig intervju vid denna studie, ger vi som gåva en Timo - Shower Coach. En timer som leder till minskad vattenförbrukning. Se bild nedan.

Det är Eko UF  , 6 st tjejer som drivit ett eget företag under sitt sista år på gymnasiet på Ekonomiprogrammet på Fryshusets gymnasium som tagit fram Timo - Shower Coach. Se bild nedan på Madlene Pettersson och Emma Isaksson, projektledare för Eko UF.

Läs mer om Vårt Gröna Arbetssätt på Skepparholmen Nacka.  

Madlene Pettersson Och Emma Isaksson

Eko

 

 • Nyhet! Hydrojet vattenmassage

  Unna dig en skön och avkopplande massage med vatten, utan att bli blöt. Under behandlingen ligger du på en vattensäng och blir masserad av två vattenjetstrålar som följer samma mönster som klassisk massage gör. Behandlingen kan enbart bokas i samband med ett spa- eller konferenspaket.

  Hydrojet vattenmassage

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

  Under dagen får du ta del av Marias träningsglädje och energi samt prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Läs mer om Maria Bild

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1

  Malin är certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Boka ditt nästa möte hos oss!

  Endast 20 minuter från Stockholm, men ändå i skärgården. Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Varmt välkommen!

  Konferenspaket