Jobba hos oss

Spa- och konferenshotell 20 min från Stockholm city

På Skepparholmen Nacka erbjuder vi spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Vi har tre ledord - Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Dessa ord är som tre glimrande ledstjärnor för allt vi gör. 

Vi strävar efter att vara det självklara valet för gäster som vill vistas i en naturskön miljö med skandinavisk prägel. Vi hoppas att våra gäster, precis som vi, uppskattar det enkla, rena och luftiga.

Mycket har hänt på spa- och konferenshotellet Skepparholmen Nacka under de senaste åren. Med nytt namn och profil, en utvecklad verksamhetsinriktning med hälsa och hållbarhet i centrum samt en ny spa- och relaxavdelning står Skepparholmen Nacka nu redo att presentera sina nyheter för spabesökare och konferensgäster.

Samtliga konferenser är blodsockersäkrade. Maten som erbjuds i den blodsockersäkra menyn är baserad på mer protein, långsamma kolhydrater, mycket grönsaker och antioxidantrika "vitaminjektioner". Den specialutformade menyn är framtagen för att hjälpa gästernas koncentration genom att hålla en jämn blodsockernivå under hela dagen.

Mycket av inspirationen till Skepparholmen Nackas erbjudande har hämtats från den natursköna omgivningen. En viktig del av verksamheten är att ligga i framkant när det gäller att verka för kvalitetssäkring och en hållbar utveckling. Skepparholmen Nacka är därför med och tar ett större samhälls- och miljöansvar, bland annat genom att driva frågorna om det goda, ansvarsfulla ledarskapet och ett renare Östersjön.

För mer information om oss se www.skepparholmen.se eller Facebook.
Se film om Skepparholmen Nacka.

Hjärta