Vi växer så det knakar

Nu söker vi en kock 
Skepparholmen Nacka är ett skandinaviskt spa- och konferenshotell som erbjuder såväl konferens- som spa-gäster en matlagning som är förankrad i det klassiska svenska köket med modern och alltmer hälsoinriktad prägel. Menyerna speglar säsongens råvaror och vi samarbetar med lokala leverantörer. Restaurangen har 220 platser i tre olika salar. Vi har också två barer. Våra ledord är Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Till Skepparholmen längtar man tillbaka.

De senaste årens satsningar har gjort att Skepparholmen är i en kraftig tillväxt. Vi söker en erfaren och kreativ kock som brinner för sitt yrke med minst 6 års yrkesvana från förstklassigt kök. Du har goda kunskaper inom den moderna svenska matlagningen och även intresse för hälsotrender. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga samt känner stolthet i att leverera en oförglömlig smakupplevelse.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid/Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Arbetstiden är efter rullande schema.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Martin Åleberg, Kökschef, martin.aleberg@skepparholmen.se.

Kontaktas endast via mejl.

Ansökan
Ansökningshandlingar hanteras löpande. 

Arbetsgivare
Skepparholmen AB
Franckes väg
132 39 Saltsjö-Boo
Tel: 08-747 65 00
www.skepparholmen.se

Eftermiddagskaffebuffé