Frågor och svar

Vilken adress ska jag fylla i?

Om du vill att presentkortet ska skickas till dig själv så att du personligen kan ge bort det fyller du i dina egna adressuppgifter. Dessa kommer inte stå på själva presentkortet.

Hur betalar jag presentkort som köps på hemsidan?

När du köper presentkort på hemsidan eller i appen betalar du med ditt konto/kreditkort. Betalning kan endast ske med Master/Eurocard eller Visa. Vi accepterar endast nordiska kort och köp gjorda från nordiska ip-adresser.

Är kortköpet säkert?

Dina kortuppgifter sänds över en krypterad förbindelse till kortinlösen med samma form av säker kryptering som du använder t.ex. på din internetbank. 

Jag har köpt ett presentkort som ska sändas med mail men inte fått något i inboxen?

Kontrollera ditt skräpfilter. Hos en del mailkonton som t ex hotmail eller gmail hamnar ibland mailen i spamfiltret. Ligger inte presentkortet där och du fortfarande inte fått något inom en timme, vänligen kontakta oss på info@skepparholmen.se

Hur länge gäller presentkortet?

2 år. Giltighetstiden kan inte förlängas. Giltighetstid och innestående belopp kan mottagaren kontrollera via Saldokontroll på hemsidan. 

Jag har kontrollerat saldot på mitt presentkort men det visar ingenting?

Du har troligtvis lagt in fel siffror. Värdekoden är 9 siffror.

Vad händer om jag råkar radera mitt e-post-presentkort? 

Det är viktigt att köparen skriver ut kvittot som visas på skärmen efter det att köpet genomförts. Har man ingen skrivare går det bra att anteckna eller fota av presentkortsnumret och säkerhetskoden. Dessa referensnummer används vid kontakt med oss för eventuellt återutskick av presentkort. 

Vad händer om jag tappar bort mitt presentkort? 

Borttappade presentkort ersätts inte. Kvitto på köp gäller ej som presentkort. Man måste kunna uppvisa presentkortsnummer och säkerhetskod. 

Vad händer om jag ångrar mitt köp? 

Vi följer e-handelslagen som ger dig en ångerrätt inom 14 dagar. Kontakta oss på info@skepparholmen.se så ser vi till att presentkortet annulleras och återbetalas. 

Vad kan jag använda mitt presentkort till?

Du väljer själv vad du vill använda det till - en spavistelse, en present i vår shop eller ett restaurangbesök. Man kan inte enbart boka en spabehandling. En spabehandling kan endast bokas i samband med en spavistelse.

Hur betalar jag med mitt presentkort? 

Meddela redan vid bokning att du vill betala med ett presentkort. Uppge presentkortsnummer och säkerhetskod.

Presentkort innan julafton

Senaste dagen för köp av presentkort innan jul, som ska skickas via posten, är tisdagen den 18 december. Köp av presentkort via e-post går att beställa in i det sista.