Pressrum för Skepparholmen Nacka

Skepparholmen Nacka, spa- och konferenshotell i Nacka, 20 min från Stockholm
Välkommen till Skepparholmen Nackas pressida. Här kan du se våra senaste pressmeddelanden och pressklipp samt ladda ner pressbilder. I förekommande fall, vänligen ange fotografens namn. Bilderna i pressrummet är tagna av Fotograf
Andreas Eklund AB om inte annat uppges, www.andreaseklund.se

Presskontakt

Eva Suits, Marknads- & PR-chef
Telefon: 08-747 65 76
Mobil: 073-354 13 93
E-post: eva.suits@skepparholmen.se

 

 

 • Sommarstängt 21/6-6/8

  Vi har sommarstängt och då passar vi på att bygga om vårt kök och en del hotellrum. Försäljnings- avdelningen finns dock på plats hela sommaren måndag-fredag kl 9-15 och tar gärna emot bokningar och förfrågningar på info@skepparholmen.se eller 08-747 65 00. Vår onlinebokning är öppen dygnet runt. Önskar er varmt välkommen till oss när vi öppnar igen den 7/8. Ha en riktigt fin sommar!

  Onlinebokning

 • Holistic Boost 19/8

  En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! Lediga platser finns. Varmt välkommen!

  Holistic Boost 19/8

 • Söndagsspecial sön-mån 3-4/9

  Njut och slappna av i den ångande varma utomhuspoolen! Låt oss pyssla om dig så att du kan hämta ny kraft och börja veckan fylld av energi! Söndagsspecial är ett rabatterat spapaket som gäller söndag till måndag den 3-4/9, 8-9/10 och 12-13/11. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

  Söndag-måndag: Söndagsspecial

 • Skidträning med MalinDeMora 28/1

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på längdskidåkning med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidträning med MalinDeMora 28/1