Spa mellan hav och sjö,  20 minuter från Stockholm

I vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna finns njutning för både kropp och själ. Här kan du koppla av i den varma utomhuspoolen med vacker utsikt över innerskärgården. Det finns även en inomhuspool utformad som en trolsk tjärn. Där har vi hämtat inspiration från den lilla badsjön uppe i skogen, inte långt ifrån vårt spahotell. Vi erbjuder även bastu och ett dopp i havet för den som vågar. 

På spa kan du slappna av och hämta kraft i lugn miljö mellan hav och sjö. Vi har sköna vilstolar där du kan sträcka ut dig och blicka ut över havet. Under den varma årstiden finns även vilstolar utomhus. Inredning på spa går i ljusa toner med vackra träslag. 

Vi har många härliga spabehandlingar att erbjuda. Det finns spabehandlingar och spaprodukter från Kerstin Florian och ekologiska spaprodukter från Care of GERD. En nyhet är Hydrojet vattenmassage.    

Om du vill kombinera avkoppling på spa med träning kan du få en skön work out på vårt gym. Även där kan du njuta av den fina utsikten över havet, poolen och naturen vid vår vackra udde. Vi erbjuder även instruktörsledda pass som yoga, mental avslappning och qigong.

Vårt spahotell har 100 hotellrum där många har utsikt mot hav eller sjö. Vi får mycket beröm för vårt kök med duktiga kockar och läcker mat. Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter hjälper vi dig att hålla blodsockret på en jämn nivå under hela din spavistelse. 

Hos oss har du fri parkering. Om du tänker besöka Stockholm under din spavistelse ställ bilen hos oss och ta Waxholmsbåten in till stan. Då slipper du både trista bilköer och lapplisor och får en härlig skärgårdstur med båten. Att promenera till båten tar ca 10 minuter och resan in till Stockholm tar 30 minuter. Bryggan heter Hasseludden. 

Önskar dig varmt välkommen till en härlig spaviselse! 

Spapaket för onlinebokning