Löpning får Skepparholmen Nacka att öka takten

Pressmeddelande   

Skepparholmen Nacka ökar helgomsättningen med löparevents och inleder nytt spännande samarbete med löpargruppen Runday. - Vi är glada att kunna erbjuda våra gäster utvecklande träningsevents med löpskolning och djupdykning i löpteknik kombinerat med härliga spabad, säger Eva Suits, Marknads- och PR-chef på Skepparholmen Nacka. 

Med en stark utveckling med ny spaavdelning, långsiktigt hållbarhetsarbete och ett blodsockersäkert koncept med hälsosam mat har Skepparholmen Nacka de senaste åren ökat både antalet konferens- och privatgäster. Samtidigt började efterfrågan gällande weekendarrangemang med inriktning på träning öka. 

- En helg fylld av träningspass med fokus på löpteknik, individuell utveckling och mycket härlig pepp kommer ge deltagarna en riktig kickstart inför våren och sommaren, säger Charlotte Karlsson som är en av grundarna till Runday. Hon och Lisa Nauclér, som båda har lång erfarenhet av löpning på elitnivå, startade Runday för att de ville dela med sig av den glädje, erfarenhet och kunskap kring löpning som de har samlat på sig under åren. Fem år efter starten tränar de tusentals människor varje år, allt från nybörjare till elitmotionärer. Vi är glada att få samarbeta med Skepparholmen Nacka som ligger vackert beläget mellan hav och sjö och dessutom har ett attraktivt spa för våra deltagare att kunna njuta av, fortsätter Charlotte. Första löpareventet går av stapeln den 20-21 februari.

Skepparholmen Nacka är ett spa- och konferenshotell, beläget i Nacka i Stockholms innerskärgård. Skepparholmen AB ägs av Masmästaren Fastigheter AB och drivs i hållbar, skandinavisk anda.www.skepparholmen.se 

Runday

 • Nyhet! Hydrojet vattenmassage

  Unna dig en skön och avkopplande massage med vatten, utan att bli blöt. Under behandlingen ligger du på en vattensäng och blir masserad av två vattenjetstrålar som följer samma mönster som klassisk massage gör. Behandlingen kan enbart bokas i samband med ett spa- eller konferenspaket.

  Hydrojet vattenmassage

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

  Under dagen får du ta del av Marias träningsglädje och energi samt prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Läs mer om Maria Bild

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1

  Malin är certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Boka ditt nästa möte hos oss!

  Endast 20 minuter från Stockholm, men ändå i skärgården. Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Varmt välkommen!

  Konferenspaket