Skepparholmen Nacka välkomnar Kerstin Florian

Pressmeddelande  •  Jan 26, 2017 16:52 CET

Kerstin Florian är ny spaleverantör för produkter och behandlingar på Skepparholmen. Nysatsningen går väl i linje med Skepparholmens övriga verksamhet som ett förstklassigt spa- och konferenshotell. Utöver den nya leverantören fortsätter Skepparholmen att arbeta med det ekologiska varumärket c/o GERD. 

- Det känns bra att få erbjuda våra gäster varumärken som lyfter fram naturen och vars grundare är svensk, säger vd Gabriella Persson Klahr. En vistelse hos oss innebär omtänksamhet både om det inre och yttre och det harmoniserar bra med Kerstin Florians fyra hörnstenar för balans; träning, bra mat, återhämtande aktiviteter och vård av ansikte och kropp, fortsätter Gabriella.

Kerstin Florians produkter är prisbelönta och internationellt kända. Välrenommerade spahotell världen över väljer Kerstin Florians högkvalitativa behandlingar och produkter som innehåller fytoessenser, aromaoljor, mineraler, örtextrakt, alger och naturlig lera.

- Jag är så glad och stolt över att Skepparholmen för sitt spakoncept har valt att arbeta med Kerstin Florian och ser mycket fram emot samarbetet framöver. Skepparholmen har verkligen det som alla önskar när man kommer till ett spa: professionella terapeuter, vacker inredning där skärgårdens oslagbara natur får komma in, avslappnande miljö för alla sinnen och resultatinriktade produkter och behandlingar. Det går hand i hand med min livsfilosofi "Yttre skönhet, inre hälsa". säger Kerstin Florian.

Endast 20 minuter från Stockholm City finns enastående förutsättningar för att skapa en naturnära vistelse som stärker kropp och själ. Skepparholmens spa har genomgående en ljussättning och inredning i skandinavisk anda inspirerat av naturen och de fyra årstiderna. Skepparholmen Nacka har 50 års erfarenhet av att anordna utbildningar, möten och konferenser - stora som små.Träningshelger är en nyhet som blivit populära hos Skepparholmen och arrangeras flera gånger per månad. 

Spa- och konferenshotellet är först med blodsockersäkra konferenser. Maten som erbjuds är baserad på mer protein, långsamma kolhydrater, mycket grönsaker och antioxidanter. Den specialutformade menyn är framtagen för att hjälpa gästernas koncentration genom att hålla en jämn blodsockernivå under hela dagen.

De senaste 10 åren har Skepparholmen bedrivit ett seriöst och framgångsrikt hållbarhetsarbete. Det sociala ansvarstagande baseras på riktlinjerna i ISO 26000 - Vägledning för socialt ansvarstagande. Verksamheten är miljömärkt med Svanen, har KRAV-certifierad restaurang och trippelcertifikat från ISO, vilket innebär ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö och ISO 20121 för hållbarhet vid evenemang. Dessutom är verksamheten säkerhetsdiplomerad, där krav för brandskydd ingår, och har full pott i Svenska Mötens kvalitetscertifiering och 4 stjärnor enligt Visitas internationella hotellstandard. Skepparholmen är även vinnare av "Årets Spakonferens 2016" (via Spa Awards) och "Årets Konferenshotell 2016" (via Nacka Kommun).

Kerstin