Varmt välkommen till denna blodsockersäkrade konferens!

Vårt mål är att din mentala prestation hålls på topp under hela konferensen hos oss genom balanserad kost av protein, kolhydrater och fett. Vi ger dig förutsättningarna för att du ska känna dig både pigg och glad - energin ska flöda.

Nedan finns information om hur det blodsockersäkra konceptet genomsyrar din vistelse:

Ankomst
Köket har förberett med läckra hälsosmörgåsar på surdegsbröd med t ex kalkon, ost och extra grönsaker toppat med groddar. Till detta kommer "vitamininjektioner" i form av shots med pressad saft frukt och bär sprängdfyllda med antioxidanter. Ekologiskt och rättvisemärkt kaffe & te serveras genomgående. Här finns även rostade nötter och choklad (70%).

Förmiddag
Vi har ställt fram en buffé som innehåller mer protein och mer långsamma kolhydrater än en traditionell kaffebuffé. Här kan t ex serveras minismörgåsar, smoothies, keso, färsk skuren frukt, hemgjorda müslibars samt rostade nötter och mörk choklad.  

Lunchbuffé
Plocka själv ihop och kombinera din egen för- och varmrättstallrik. Här finns salladsbuffé och varmrätt baserat på utvalda råvaror, företrädesvis ekologiska. Även en varm vegetarisk rätt finns uppdukad på buffén. Goda soppor lagas dagligen. 

Eftermiddag
Vår ambition är att du inte ska sakna traditionellt kaffebröd utan ska känna dig mätt, glad och extra nöjd genom andra godsaker. Eftermiddagsbuffén varierar beroende på säsong. Kan innehålla allt från smoothie och matiga dinkeluffins med färskost till läckra energibollar gjorda på torkad frukt och husets små fina skorpor. 

Middag
Har du ätit blodsockersäkert hela dagen kan du med gott samvete njuta av en härlig middag. Vi lagar mat ifrån grunden med naturliga råvaror och en skandinavisk inriktning. De ekologiska råvarorna får ett allt större utrymme. Rätterna harmonierar med vårt utbud av ekologiska viner.

Vår restaurang är KRAVmärkt. KRAV är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

Mat3