Julbord 4-14/12

Snart är det december med alla fina svenska julsmaker. Njut av ett vällagat julbord med trevlig samvaro medan båtarna tuffar utanför fönstren i finaste decemberskrud. Vårt julbord går i skärgårdens tecken med bl a läckra sillinläggningar samt gravad-, kallrökt- och varmrökt lax. Med på bordet finns naturligtvis vår hemlagade skinka och ett stort urval av kallskuret. Förutom det småvarma med allt från hemrullade köttbullar till revbensspjäll dukar vi upp en del gröna alternativ. Avsluta med godsaker från dessertbordet.

Julbordet finns tillgängligt måndag till torsdag under perioden 4-14/12. Det finns fortfarande platser kvar den 4, 5, 7, 11, 13 och 14 december. 12/12 är fullbokat! 

Pris: 495 kr per person   

Vill du slappna av på spa en eftermiddag och sedan njuta av vårt julbord se erbjudande med "Lilla julbadet" och "Stora julbadet"

Varmt välkommen med din beställning på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

 

 • Nyårspaket med övernattning

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och dj. Inled det nya året med en skön sovmorgon, promenad eller några timmar på spa. Unna dig en skön behandling eller bättra på formen i vårt gym med utsikt över vattnet. Hjärtligt välkommen!

  Nyårspaket 31/12-1/1

 • Lilla och stora julbadet 4-14/12

  Måndag till torsdag den 4-14 december erbjuder vi våra populära julavslutningspaket. Där kan du slappna av på spa och njuter sedan av vårt julbord. Entré till spa är kl 16.00-20.00 med tillgång till gym, instruktörslett pass, inomhuspool, tempererad utomhuspool året om, bastu och relax med havsutsikt. I stora julbadet ingår även en 25 minuters valfri spabehandling.

  Julbord 4-14/12

 • Julbord 4-14/12

  Snart är det december med alla fina svenska julsmaker. Njut av ett vällagat julbord med trevlig samvaro medan båtarna tuffar utanför fönstren i finaste decemberskrud. Vårt julbord går i skärgårdens tecken och vi dukar även upp med en del gröna alternativ. Avsluta med godsaker från dessertbordet. 12/12 är det fullbokat.

  Julbord 4-14/12

 • Julklappstips! Mammahelg med tidningen Mama den 25-26/5-18

  Lyx att få komma iväg från vardagsstressen på en härlig helg med mama. Avkoppling på spa balanseras med peppande mammaträning med Lovisa "Lofsan" Sandström som hjälper dig att komma vidare med din träning för dig som varit gravid. Varmt Välkommen!

  Mammahelg med tidningen Mama den 25-26/5 2018