Julbord 4/12-21/12

Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Att samla vänner, familj eller kollegor på julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Eller förläng den härliga känslan med en avkopplande skärgårdsweekend med spa. 

Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord kvällstid onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar i december. Måndagar och tisdagar erbjuder vi julinspirerad trerättersmiddag. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet.

Julbord: 595 kr ink moms per person.

Dessutom har vi en ny läcker festvåning för sällskap från 50 personer eller flera där vi även erbjuder olika underhållningspaket i kombination med julbord.

Lilla underhållningspaketet: Trubadur som underhåller under middagen och även drar i gång allsången om ni vill eller kanske en kortare musikfrågesport, 10 900 kr ex moms.

Mellan Underhållningspaketet: Marcus Frenell, erfaren showartist/musiker showar under middagen, drar igång allsången om ni vill samt kör en riktigt kul musiktävling med mycket energi. Allt med mycket publikkontakt och härlig stämning, 14 900 kr ex moms

Stora Underhållningspaketet: Showgrupp med två erfarna showartister/musiker showar under middagen, drar i gång allsången om vill samt kör en riktigt kul musiktävling med mycket energi. Allt med mycket publikkontakt och härlig stämning, 28 900 kr ex moms

Vill ni fortsätta kvällen med dj efter något av paketen ovan så erbjuder vi det till en extra kostnad av 6000 kr ex moms.

Önskar ni ej något av underhållningspaketen men vill boka dj efter julbordet ordnar vi gärna det till priset 8 500 kr ex moms.

Hjärtligt välkommen!