Julfest

- Gäller 14/12

Boka ett härligt jularrangemang hos oss med julinspirerad trerätters middag och underhållning med Marcus Frenell. Njut av kul stämning och mingel i baren där Marcus Frenell spexar med sång, musik och humor. Avsluta kvällen med skönt ös på dansgolvet med DJ. Passar perfekt som julavslutning med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Ta även chansen att addera till vårt övernattningspaket som även inkluderar entré till vårt populära spa. Där finns varma pooler med utsikt över vattnet, bastu, relax m.m.

Kvällen inkluderar: 

 • Ett glas mousserande vid ankomst
 • Julinspirerad trerättersmiddag med utsikt över havet
 • Underhållning i baren med Marcus Frenell
 • Bar och DJ fram till kl 01.00 

Pris per person: 850 kr ink moms. Varmt välkommen! 

Vill du kombinera julfesten med spa & övernattning så rekommenderar vi vårt fredagspaket, läs mer och boka här.

Marcus Frenell är sångare, showartist och musiker som började sin bana på Cabaret Lorensberg i Göteborg som 19 åring. Efter det har han turnerat på heltid med diverse koncept i hela landet på klubbar, båtar, restauranger och olika företagsevents. Allt från som solist, showgrupp, band, trubadur. Nu med över 16 års erfarenhet av nöjesbranschen. Läs mer om Marcus Frenell här

 

 • Nyårspaket med övernattning

  Spapaketet gäller 31/12-1/1. Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och dj. Inled det nya året med en skön sovmorgon, promenad eller några timmar på spa.

  Nyårspaket 31/12-1/1

 • Boka din julfest hos oss 14/12

  Boka ett härligt jularrangemang med julinspirerad trerätters middag och underhållning med Marcus Frenell. Njut av kul stämning och mingel i baren där Marcus Frenell spexar med sång, musik och humor. Avsluta kvällen med skönt ös på dansgolvet med DJ. Passar perfekt som julavslutning med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Ta även chansen att addera till vårt övernattningspaket som även inkluderar entré till vårt populära spa. Eller kombinera julfesten med en konferens.

  Julfest 14/12

 • Holistic Boost 19/1 och 9/2

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018 med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 19/1 och 9/2

 • Födelsedag och andra fester

  50-årskalas? Inga problem. Vi hjälper dig med det och givetvis alla andra partaj och middagar också. Vår restaurang med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Likaså vår sekelskiftesvilla Villa Torpa samt båten Aquamarina. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen.

  Högtider