Nyårssupé 2018

Välkomna det nya året med dina nära och kära och njut av en härlig nyårssupé hos oss. Dj underhåller efter middagen om andan faller på för lite dans.

 • Lättgravad sotad lax med forellrom, syrlig lök, dillkräm, krispig sallad och havtornsdressing.
 • Pepparstekt oxfilé med rödvinsbrässerad kalvlägg, dragonslungade grönsaker, steksky och tryfferad potatispuré.
 • Svenska gårdsostar med marmelad och husets frukt- och nötbröd.
 • Champagnemousse på pecannötsbrownie med jordgubbs panna cotta, mandelflarn och spunnet socker.

Denna meny ingår i spapaketet som heter "Nyårspaketet". Det finns fortfarande platser kvar. Varmt välkommen! 

Nyårshjärtan

 • Nyårspaket med övernattning

  Spapaketet gäller 31/12-1/1. Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och dj. Inled det nya året med en skön sovmorgon, promenad eller några timmar på spa.

  Nyårspaket 31/12-1/1

 • Boka din julfest hos oss 14/12

  Boka ett härligt jularrangemang med julinspirerad trerätters middag och underhållning med Marcus Frenell. Njut av kul stämning och mingel i baren där Marcus Frenell spexar med sång, musik och humor. Avsluta kvällen med skönt ös på dansgolvet med DJ. Passar perfekt som julavslutning med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Ta även chansen att addera till vårt övernattningspaket som även inkluderar entré till vårt populära spa. Eller kombinera julfesten med en konferens.

  Julfest 14/12

 • Holistic Boost 19/1 och 9/2

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018 med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 19/1 och 9/2

 • Födelsedag och andra fester

  50-årskalas? Inga problem. Vi hjälper dig med det och givetvis alla andra partaj och middagar också. Vår restaurang med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Likaså vår sekelskiftesvilla Villa Torpa samt båten Aquamarina. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen.

  Högtider