• Nyhet! - Chef´s table 27/8

  Under 2021 visar vi upp vårt kök och vad vi kan leverera. 16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i Bistron, en vacker chambre séparée. Där ger vi gästerna en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau. En härlig matresa väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i den vackra bistron och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. Första tillfället är den 27/8. Välkommen!

  Nyhet! Chef´s table

 • Restaurang & uteservering - öppet hela sommaren

  Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår frukostrestaurang är KRAV- certifierad. Under sommaren serverar vi grillmiddag på kvällarna. Välj mellan kött, fisk eller vegetariskt så kommer tillbehör och grönsaker till. Menyn innehåller även förrätt och dessert. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön!

  Veckomeny

 • Livemusik på helgerna i sommar

  Vi har vår restaurang med uteservering öppen hela sommaren och erbjuder livemusik på helgerna. Restaurangen öppen kl 17.30-22.00 och musikunderhållning ca kl 18.30-22.00 med pauser. 23/6-8/8 dukar vi upp en härlig grillbuffé. Välkommen till sommarens bästa utsiktsplats! Boka gärna bord via The Fork.

  Livemusik i sommar!

 • Brunch på lör & sön

  Vår brunchbuffé står uppdukad kl 11.30-14.00 på lördagar och söndagar. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, juicer, kaffe och te ingår. Välkommen med din beställning!

  Brunch