Brunch på söndagar 

Vår brunch står uppdukad söndagen den 7/3 kl 11:00-14:00 igen.   

Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Pris: 295 kr. Halva priset för barn upp till 10 år. Barn 1-2 år ingen kostnad. 

Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, juicer, kaffe och te ingår.

Endast bordsbeställning eftersom våra söndagar är mycket populära. Nu med ändrade rutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer. 

Vår försäljningsavdelning finns tillgänglig på vardagar måndag-fredag 9:00-15:00. Du når dem via 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.   

Varmt välkommen med din förfrågan!

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Bröllop mellan hav & sjö

  Att gifta sig är ett minne för livet. Vad kan vara mer underbart än att göra det med en vacker inramning mellan hav och sjö. Vi erbjuder allt från det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen. Hjärtligt välkommen!

  Bröllop

 • Bästa gåvan

  Köp ett uppskattat presentkort och gör någon du bryr dig om extra glad, nu när man behöver det som mest. Giltighetstid 2 år. Gäller för valfritt värde. Våra presentkort är även perfekta att ge bort som företagspresent. I år är det ordinarie skattefria beloppet höjt till 1000 kr. Presentkorten bokas via vår onlinebokning.

  Presentkort online

 • Boka en kontorsplats hos oss

  Skepparholmen är belägen mellan hav och sjö. För 495 kr ink moms per dag/per person ingår ankomstkaffe med smörgås, tvårätterslunch, eftermiddagskaffe med tillbehör och kontorsplats i "öppet landskap", fri wifi och parkering. Vi erbjuder även hybridmöten.

  Boka en kontorsplats

 • Brunch

  Vi erbjuder brunch söndagen den 7/3 igen. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, juicer, kaffe och te ingår. Välkommen med din beställning!

  Brunchbuffé