Brunchbuffé 

Vår brunchbuffé står uppdukad på söndagar kl 11:00-14:00. Nu med ändrade rutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer.  

Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Halva priset för barn upp till 10 år. Barn 1-2 år ingen kostnad. 

Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, kaffe och te ingår.

Endast bordsbeställning eftersom våra söndagar är mycket populära. 

Vår försäljningsavdelning finns tillgänglig på vardagar måndag-fredag 9:00-16:00. Du når dem via 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.   

Varmt välkommen med din förfrågan!

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • AW på fredagar i augusti

  Smaka på Skepparholmen! 14/8, 21/8 och 28/8 kl 17:00-19:30 är det After work hos oss. Här finns uteservering med havsutsikt och bra priser i baren. Varför inte stanna på middag? Vår kökschef Daniel Engellau med team hälsar dig välkommen till bords. Bordsbeställning: 08-747 65 00. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

  Middag

 • Bröllop, fest och andra events

  Vi hjälper dig med arrangemanget, maten och hotellboendet. Här finns bara möjligheter. Vi ordnar med allt från det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen. Olika sittningar i stor och liten matsal alternativt egen chambre separé. Även Villa Torpa och Aquamarina finns som fina alternativ.

  Ny matsal/festvåning

 • Boka en kontorsplats hos oss!

  För 495 kr ink moms per dag/per person ingår ankomstkaffe med smörgås, tvårätterslunch, eftermiddagskaffe med tillbehör och lokal. Fri wifi och parkering. Vill hela arbetsgruppen besöka oss väljer ni var sitt rum eller en gemensam lokal. Varmt välkommen!

  Boka en kontorsplats

 • Brunchbuffé - alltid på en söndag

  Vår brunchbuffé står uppdukad på söndagar kl 11:00-14:00. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Halva priset för barn upp till 10 år. Barn 1-2 år ingen kostnad. Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, kaffe och te ingår. Tillgängliga datum i augusti igen. Välkommen med din förfrågan!

  Brunchbuffé