Meny för vecka 25

Måndagen den 18 juni

Lunch 
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Ångad koljafilé(MSC) med kapris, rödbetor, brynt smör och potatismos 

Middag        
Klassisk Skagen(MSC) med plocksallad, citron, forellrom och smörstekt toast
Grillat ankbröst med ljummen primörsallad, chilimajonnäs och sechuan-pepparsky
Rabarbersmulpaj med bourbonvanilj-sås

Tisdagen den 19 juni

Lunch 
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Fisk och skaldjursgryta(MSC,ASC) med grädde och vitt vin 

Middag        
Kallrökt lax-sallad med fänkål, rädisa, färskost och citrondressing
Timjanstekt svenskt kalvinnanlår med dragonmajonnäs, sommartomat, skummig veloutésås och rostad potatis
Vaniljglass med svenska jordgubbar

Onsdagen den 20 juni

Lunch          
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Svensk kycklinglårfilé med basilikavelouté, rostade grönsaker och ris

Middag        
Kyld Gazpacho med crostini,tapenad och lufttorkad skinka
Grillad havsaborre(KRAV)med sommarprimörer, örtolja, dragonslungad potatis och paprikakräm
Chokladfudgetårta med vispad grädde och färska bär

Torsdagen den 21 juni

Lunch 
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Kokt svensk oxbringa(KRAV) med röstipotatis och pepparrots-äppelmos

Middag          Stängt

Fredagen den 22 juni

Lunch            Stängt          

Middag          Stängt       

Lördagen den 23 juni

Lunch            Stängt

Middag          Stängt

 

Söndagen den 24 juni

Stängt

 

Meny för vecka 26 

 

Måndagen den 25 juni

Lunch            Stängt

Middag          Stängt

Tisdagen den 26 juni

Lunch           Stängt

Middag         Stängt 

Onsdagen den 27 juni 

Lunch           Stängt

Middag        
Klassisk Skagen(MSC)med plocksallad,citron,forellrom och smörstekt toast
Örtstekt svensk majskyckling med ljummen primörsallad, bakad tomat, dragonkräm och skummig veloutésås
Rabarbersmulpaj i glas med jordgubbar och vaniljsås

Torsdagen den 28 juni

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Brässerad kalvlägg med, tomat, citron och rotfrukter serveras med tagliatelle och gremoulata 

Middag        
Kyld Gazpacho med crostini, tapenad och lufttorkad skinka.
Ugnsbakad Islandsröding med skaldjurssås, blomkål, forellrom och dillslungad potatis
Persikoparfait med färska hallon och mangosås

Fredagen den 29 juni

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Panerad stekt torskfilé(MSC) med curryremoulad och citron

Middag        
Asiatisk rispapperrulle med räkor(MSC), avocado, koriander och sesam-chilidressing
Mörbakad fläsksida och örtstekt filé(svenskt kött)med mandelpotatis-puré, ingefärsslungade sommarprimörer, rostad lök och steksky
Chokladtårta med vispad grädde och rom-marinerade björnbär

Lördagen den 30 juni

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Svensk kycklinglårfilé med kokosmjölk,röd curry,lime och chili

Middag        
Sotad svensk biff med pepparrotskräm,vattenkrassesallad och levainkrutong
Smörstekt Hjälmar-gös(MSC) med örtslungade primörer,smörsås och citronkryddade potatiskroketter
Rabarbersmulpaj i glas med jordgubbar och vaniljsås

Söndagen den 1 juli

Lunch            Brunch

 

Läs mer om vår brunch här.  

Med reservation för eventuella ändringar

För bokning ring 08-747 65 00, eller info@skepparholmen.se

Varmt välkommen!

Förrätt, Skepparholmen Nacka 

Varmrätt

Dessert