Meny för vecka 43

Måndag 21/10

Lunch   

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Ångad sejfilé (MSC) med rödbetor, kapris och brynt smör 

Middag         

Färsk lax med krispig asiatisk sallad, avokado och soja-sesamdressing

Örtstekt svenskt majskycklingbröst med dragonvelouté, bakade tomater, bönor och rostad potatis

Passionsfruktssorbet med fruktsallad      

 

Tisdag 22/10 

Lunch     

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Nasi goreng (Svenskt fläsk och kyckling) med strimlad omelett och mango chutney-yoghurt 

Middag   

Ljummen gulbetssallad med getost, salladsskott, apelsin och pumpafrön

Ugnsbakad Isländsk rödingfilé med ärtpuré, forellromoch smörsås

Blåbärs-smulpaj med vaniljglass 

 

Onsdag 23/10

Lunch         

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Dill och muscovadobakad lax med vitvinssås och bladspenat 

Middag       

Skagen(MSC) med forellrom, citron och nystekt toast

Ingefärabakad svensk fläsksida och örtstekt filé, tryfferad kålrotskräm, chips och timjanrostad potatis

”Kvällens dessert” 

 

Torsdag 24/10 

Lunch       

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Svensk kalvfärs med Italienska smaker serveras med krämig pasta och tomatsås 

Middag       

Skepparholmens rostade kycklingsoppa (Svensk fågel) med lagrad svecia och tryffeldressing

Pocherad Kungsflundra (MSC) med skaldjurssås (MSC), örtslungade grönsaker och nykokt potatis

Vit chokladmousse med färska hallon och kardemummacrumble 

 

Fredag 25/10 

Lunch         

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Panerad torskfilé (MSC) med curryremouladsås och dillkokt potatis

Middag      

Lättgravad sotad lax med krispig fänkålssallad, forellrom och dill-citronette

Pepparstekt svensk biff med rökt fläsk, karamelliserad lök, steksky och frasig örtslungad potatis

Husets chokladtårta med blåbär och hallonsorbet 

 

Lördag 26/10 

Lunch         

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Svensk kycklinglårfilé med röd curry, kokosmjölk, krispiga grönsaker och jasminris

Middag    

Svensk biff carpaccio med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter

Smörstekt gösfilé (MSC) med citronkryddad potatispuré, örtslungade sockerärtor och skummig skaldjurssås

Creme brylée 

 

Söndag 27/10 

Brunch       

Skepparholmens brunchbuffé 

Middag         -  

 

Med reservation för eventuella ändringar.

För bokning ring 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuell kostallergi senast tre dagar innan ankomst. 

Varmt välkommen!