Meny vecka 8
Måndagen den 18 februari
Lunch
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Ångkokt koljafilé (MSC) med kapris rödbetor, brynt smör och potatismos
Middag
Lättgravad laxtartar med salladsskott, rädisa, citron och senapsdressing
Örtstekt majskyckling (Svensk fågel) med örtslungade grönsaker, rostad vitlökskräm och frasig potatis
Vit chokladmousse med rom-marinerade körsbär och havreflarn
Tisdagen den 19 februari
Lunch
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Rödvinsbrässerad högrev (Svenskt KRAV-kött) med rotfrukter och ugnsbakad lök
Middag
Rökt renstekstårta med färskost, forellrom och nyriven pepparrot
Ugnsbakad rödingfilé med blomkålskräm, inlagda svarta vinbär, brynt smör och dillslungad potatis
Päron-smulpaj serverad i glas
Onsdagen den 20 februari
Lunch
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Lax teriyaki med wasabiyoghurt och basmatiris
Middag
Ugnsbakad gulbeta med apelsin, getost, salladsskott, dressing och rostade frön
Krispigt bakad fläsksida (Svenskt) med örtstekt filé (Svenskt kött) mandelpotatispuré, syrad kål och rostad lök
Chokladfudgetårta med lättvispad grädde
Torsdagen den 21 februari
Lunch
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Kycklinglårfilé (Svensk fågel) med currysås och jasminris
Middag
Tunna skivor biff ”Pelle Jansson”(Svenskt kött) med finskuren lök, gräslök, löjrom och äggula
Pocherad torskrygg (MSC) med dillmarinerade blåmusslor, skummig sås, fänkål, citron och gratinerad potatispuré
Mango och lime cheesecake med hallonsås
Fredagen den 22 februari
Lunch
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Fläskschnitzel (Svenskt kött) med kapris och sardellsmör, skysås och rostad potatis
Middag
Lättgravad sotad lax med krispig sallad,fänkål,dill och havtornsdressing
Rödvinsbrässerad kalvlägg med nystekt biff (Svenskt kött), bakade lökar, rökt sidfläsk(Svenskt), dragonslungade brytbönor och potatisgratäng
Panna cotta med kardemumma och karamelliserade äpplen
Lördagen den 23 februari
Lunch
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Stek panerad torskfilé med curryremoulad och citron
Middag
Tunna skivor biff (Svenskt kött) ”Pelle Jansson” med finskuren lök, gräslök, löjrom och äggula
Pocherad torskrygg med dillmarinerade blåmusslor, skummig sås, fänkål, citron och gratinerad potatispuré
Nougatparfait ”Torrone” med björnbär och hasselnötsbrownie
Söndagen den 24 februari
Brunch
Läs mer om vår brunch här.
Med reservation för eventuella ändringar
För bokning ring 08-747 65 00, eller info@skepparholmen.se.
Varmt välkommen!