Meny vecka 49

Måndag 2/12

Lunch     

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Ångkokt koljafilé (MSC) med brynt smör, dill och räkor

Middag

Ugnsbakad rödbeta med ädelost, skottsallad, dressing och rostade hasselnötter

Kryddstekt ankbröst med pumpakräm, ingefärasky, syltad lök och rostad potatis

Skepparholmens chokladtårta med lättvispad grädde och apelsin

 

Tisdag 3/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Viltskavsgryta med champinjoner, rårörda lingon och potatisstomp

Middag

Biff carpacio  med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter

Pocherad kungsflundra med smörsås, forellrom, sockerärtor och dillslungad potatis

Cream brylee

 

Onsdag 4/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Lax teriyaki med wasabiyoghurt och basmatiris

Middag

Julbord 

 

Torsdag 5/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Ingefäraglaserad svensk kalkonstek med lättstuvad savoykål, steksky och rostad potatis

Middag 

Julbord 

 

Fredag 6/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Stekt panerad torskfilé (MSC) med curryremoulad och citron

Middag 

Julbord 

 

Lördag 7/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Svensk kycklinglår filé marinerad med rosmarin, vitlök serveras med citronveloute och ris

Middag

Julbord 

 

Söndag 8/12

Brunch  

Middag

    - 

Meny vecka 50

Måndag den 9/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Ångkokt koljafilé (MSC) med brynt smör, dill och räkor

Middag

Ugnsbakad rödbeta med ädelost, skottsallad, dressing och rostade hasselnötter

Kryddstekt ankbröst med pumpakräm, ingefärasky, syltad lök och rostad potatis

Skepparholmens chokladtårta med lättvispad grädde och apelsin

 

Tisdag den 10/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Viltskavsgryta med champinjoner, rårörda lingon och potatisstomp

Middag

Biff carpacio  med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter

Pocherad kungsflundra med smörsås, forellrom, sockerärtor och dillslungad potatis

Cream brylee

 

Onsdag den 11/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Lax teriyaki med wasabiyoghurt och basmatiris

Middag

Julbord 

 

Torsdag den 12/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Ingefäraglaserad svensk kalkonstek med lättstuvad savoykål, steksky och rostad potatis

Middag

Julbord 

 

Fredag den 13/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Stekt panerad torskfilé (MSC) med curryremoulad och citron

Middag

Julbord

 

Lördag den 14/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Svensk kycklinglår filé marinerad med rosmarin, vitlök serveras med citronveloute och ris

Middag

Julbord 

 

Söndag den 15/12

Brunch

Middag

   -  

Meny för vecka 51

Måndag 16/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Ångkokt koljafilé (MSC) med brynt smör, dill och räkor

Middag

Ugnsbakad rödbeta med ädelost, skottsallad, dressing och rostade hasselnötter

Kryddstekt ankbröst med pumpakräm, ingefärasky, syltad lök och rostad potatis

Skepparholmens chokladtårta med lättvispad grädde och apelsin

 

Tisdag 17/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Viltskavsgryta med champinjoner, rårörda lingon och potatisstomp

Middag

Biff carpacio  med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter

Pocherad kungsflundra med smörsås, forellrom, sockerärtor och dillslungad potatis

Cream brylee

 

Onsdag den 18/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Lax teriyaki med wasabiyoghurt och basmatiris

Middag

Klassisk toast-Skagen med salladskott, citron, forellrom och nystekt toast

Timjanstekt kalvinnanlår med lökkräm, brytbönor, steksky och örtrostad potatis

Blåbärspaj med vaniljglass

 

Torsdag den 19/12

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Ingefäraglaserad svensk kalkonstek med lättstuvad savoykål, steksky och rostad potatis

Middag

Biff carpacio  med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter

Ugnsbakad röding med blomkålskräm, sockerärtor, forellrom, brynt smör och dillslungad potatis

Vit chokladmousse med inkokta hallon 

Med reservation för eventuella ändringar.

För bokning ring 08-747 65 00 eller mejla på info@skepparholmen.se

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuell kostallergi senast tre dagar innan ankomst. 

Varmt välkommen!