Meny vecka 8

Måndagen den 18 februari 

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Ångkokt koljafilé (MSC) med kapris rödbetor, brynt smör och potatismos

Middag        
Lättgravad laxtartar med salladsskott, rädisa, citron och senapsdressing
Örtstekt majskyckling (Svensk fågel) med örtslungade grönsaker, rostad vitlökskräm och frasig potatis
Vit chokladmousse med rom-marinerade körsbär och havreflarn

Tisdagen den 19 februari

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Rödvinsbrässerad högrev (Svenskt KRAV-kött) med rotfrukter och ugnsbakad lök

Middag        
Rökt renstekstårta med färskost, forellrom och nyriven pepparrot
Ugnsbakad rödingfilé med blomkålskräm, inlagda svarta vinbär, brynt smör och dillslungad potatis
Päron-smulpaj serverad i glas

Onsdagen den 20 februari

Lunch          
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Lax teriyaki med wasabiyoghurt och basmatiris

Middag        
Ugnsbakad gulbeta med apelsin, getost, salladsskott, dressing och rostade frön
Krispigt bakad fläsksida (Svenskt) med örtstekt filé (Svenskt kött) mandelpotatispuré, syrad kål och rostad lök
Chokladfudgetårta med lättvispad grädde

Torsdagen den 21 februari

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Kycklinglårfilé (Svensk fågel) med currysås och jasminris

Middag        
Tunna skivor biff ”Pelle Jansson”(Svenskt kött) med finskuren lök, gräslök, löjrom och äggula
Pocherad torskrygg (MSC) med dillmarinerade blåmusslor, skummig sås, fänkål, citron och gratinerad potatispuré
Mango och lime cheesecake med hallonsås

Fredagen den 22 februari

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Fläskschnitzel (Svenskt kött) med kapris och sardellsmör, skysås och rostad potatis   

Middag         
Lättgravad sotad lax med krispig sallad,fänkål,dill och havtornsdressing
Rödvinsbrässerad kalvlägg med nystekt biff (Svenskt kött), bakade lökar, rökt sidfläsk(Svenskt), dragonslungade brytbönor och potatisgratäng
Panna cotta med kardemumma och karamelliserade äpplen

Lördagen den 23 februari 

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Stek panerad torskfilé med curryremoulad och citron

Middag        
Tunna skivor biff (Svenskt kött) ”Pelle Jansson” med finskuren lök, gräslök, löjrom och äggula                              
Pocherad torskrygg med dillmarinerade blåmusslor, skummig sås, fänkål, citron och gratinerad potatispuré
Nougatparfait ”Torrone” med björnbär och hasselnötsbrownie

Söndagen den 24 februari

Brunch

Läs mer om vår brunch här.  

Med reservation för eventuella ändringar

För bokning ring 08-747 65 00, eller info@skepparholmen.se

Varmt välkommen!