Meny vecka 16

Torsdagen den 18 april

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Kumminstekt svensk fläskkarré med gräddsky KRAV-potatis och ingefärskryddat äppelmos

Middag        
Rostad kycklingsoppa med lagrad ost och tryffeldressing
Pocherad torskrygg (MSC) med skummig citronsås, forellrom, sockerärtor och dillslungad potatis
Creme brylée smaksatt med Baileys serveras med färska hallon

Fredagen den 19 april

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Dill och muscovadobakad lax med vitvinssås och smörsvängd gurka

Middag         
Färsk lax i tunna skivor med fänkålssallad, citronette och daicon-krasse
Rödvinsbrässerad kalvlägg med nystekt biff, mandelpotatispuré, bakade lökar och dragonslungade brytbönor
Chokladtårta med jordgubbssås och vispad grädde

Lördagen den 20 april

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Svensk majskycklingfilé med dragonsky och potatis/rotfruktsgratäng

Middag         

Söndagen den 21 april

Brunch

Meny vecka 17

Tisdagen den 23 april

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Middag        
Renstekstårta toppad med forellrom, pepparrot och salladsskott
Smörstekt rödingfilé med grillad citron och örtrisotto
Äppelsmulpaj med vaniljglass

 

Onsdagen den 24 april

Lunch            
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Svensk kycklinglårfilé med currysås och jasminris

Middag        
Toast skagen (MSC) med forellrom, citron och plocksallad
Grillad lammrostbiff med rostad paprika, oliver, steksky och örtrostad potatis
Yoghurtkaka med blåbärskompott och pistagenötter

Torsdagen den 25 april

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Pannbiff med lök, skysås och inlagd gurka

Middag        
Rostad kycklingsoppa med lagrad ost och tryffeldressing
Pocherad torskrygg (MSC) med skummig citronsås, forellrom, sockerärtor och dillslungad potatis
Creme brylée smaksatt med Baileys serveras med färska hallon

Fredagen den 26 april

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Stekt panerad kolja med Smögensås och citron

Middag         
Färsk lax i tunna skivor med fänkålssallad, citronette och daikon-krasse
Rödvinsbrässerad kalvlägg med nystekt svensk biff, mandelpotatispuré, bakade lökar och dragonslungade brytbönor
Chokladtårta med jordgubbssås och vispad grädde

Lördagen den 27 april

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Svensk kotlett med ingefärssky, savoykål och rostad potatis

Middag         
Råbiff "Pelle Jansson" med finskuren lök, löjrom och äggula
Skaldjursfylld Kungsflundra med citronkryddade mandelpotatiskroketter, skaldjurssås och dillslungade grönsaker
Tira mi su smaksatt med limoncello

Söndagen den 28 april

Brunch

Middag         
Färsk lax i tunna skivor med fänkålssallad, citronette och daikon-krasse
Rödvinsbrässerad kalvlägg med nystekt svensk biff, mandelpotatispuré, bakade lökar och dragonslungade brytbönor
Chokladtårta med jordgubbssås och vispad grädde

Med reservation för eventuella ändringar

För bokning ring 08-747 65 00, eller info@skepparholmen.se

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuell kostallergi senast tre dagar innan ankomst. 

Varmt välkommen!