Vecka 33

Måndagen den 13 augusti

Lunch 
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Stekt panerad koljafilé(MSC) med curryremoulad och citron 

Middag        
Rödbetssallad med chèvre, salladsskott, örter, rostade frön och honungsdressing
Ångad torskrygg(MSC) med smörsås, bladspenat och örtslungad potatis
Skepparholmens chokladtårta med färska bär

Tisdagen den 14 augusti

Lunch 
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Honungsglacerad kalkonstek(Svensk fågel)med savoykål, rostad potatis och ingefärasky 

Middag        
Klassisk skagen(MSC)med forellrom, citron, dill och nystekt toast
Örtstekt kalvinnanlår(Svenskt kött) med rostad potatis, fänkål, oliver, tomat och örtolja
Melonsallad med kokosglass

Onsdagen den 15 augusti

Lunch          
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Sesamstekt kycklinglårfilé(Svensk fågel) med rödcurry, kokosmjölk och jasminris

Middag        
Biff Carpaccio(Svenskt kött)med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter
Skaldjursfärserad kungsflundra(MSC) med citronkryddad potatispuré, strimlade grönsaker och skaldjurssås(MSC)
Mandel panna cotta med päron

Torsdagen den 16 augusti

Lunch 
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Nasi goreng med curryomelett och mango chutney-yoghurt

Middag        
Tunt skuren färsk lax med krispig asiatisk sallad och soja,chilidressing
Grillad biff(Svenskt kött)med rostad fänkål, bakad tomat, potatisgratäng och steksky
Smulpaj med sommarens bär och vaniljglass

Fredagen den 17 augusti

Lunch 
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Dill och muscovadobakad laxfilé med vitvinssås och nykokt potatis

Middag        
Grillade grönsaker med lufttorkad skinka,oliver och basilika
Smörstekt Hjälmar-Gös(MSC) med örtslungade primörer,smörsås och citronkryddade kroketter
Chokladkola-terin med hallonsorbet                  

Lördagen den 18 augusti

Lunch           
Salladsbuffé
Dagens soppa
Dagens vegetariska varmrätt
Majskycklingfilé med smörstekta champinjoner, basilikavelouté och ris

Middag        
Krämbakat ägg med kallrökt lax, havtornsdressing och kavringkrisp
Frasigt stekt lammbringa(Svenskt kött) med nystekt lammrostbiff, kronärtskocka, brytbönor, steksky och potatisgratäng
Citronmousse med kokoskrisp och jordgubbar

                   

Söndagen den 19 augusti

Brunch

  

Läs mer om vår brunch här.  

Med reservation för eventuella ändringar

För bokning ring 08-747 65 00, eller info@skepparholmen.se

 

Varmt välkommen!

Förrätt, Skepparholmen Nacka 

Varmrätt

Dessert