Till lunch dukar vi upp en läcker buffé med salladsbord, soppa, varmrätt samt ett vegetariskt alternativ. På kvällen serverar vi middagen i bufféform.

Meny för vecka 33

Måndag 12/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Varmrökt lax med dillmajonnäs och inlagd gurka

Middag

Förrättsbuffé

Svensk örtstekt fläskfilé med med syrad lök,steksky och rostad färskpotatis

Skepparholmens chokladtårta med jordgubbar och vispad grädde

Tisdag 13/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Örtbakad sejfilé med ajvarkräm och varm matvetesallad

Middag        

Förrättsbuffé

Smörstekt rödingfilé med fänkål, vitvinssås,och dillslungad potatis

Vit choklad panna cotta med krispigt flarn och hallon 

Onsdag 14/8

Lunch          

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Kallskuren rostbiff med potatissallad

Middag        

Förrättsbuffé

Vitlöksstekt svenskt majskycklingbröst med bakad tomat haricot verts och örtrisotto

Sommaräpple-kompott med vaniljkräm och havresmul 

Torsdag 15/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Nasi goreng med curryomelett och mango chutney-yoghurt                                            

Middag        

Förrättsbuffé

Ugnsbakad rödingfilé med,fänkål,smörsås och dillslungad potatis

Chokladkaka med pecannötter och italiensk maräng

Fredag 16/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Dillbakad lax med krondillsgurka och kall örtsås

Middag      

Förrättsbuffé

Örtstekt svenskt kalvinnanlår med rostad paprika,oliv,tomat,steksky och potatisgratäng

Kardemummabrylée med färska bär       

Lördag 17/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Kycklinglårfilé med currysås och jasminris

Middag        

Förrättsbuffé

Smörstekt gösfilé med skummig skaldjurssås,fänkål och dillsungad färskpotatis

Vaniljglass med färska bär 

Söndag 18/8          

Skärgårdslunch med

Salladsbuffé

Dagens vegetariska varmrätt

Ingefärsglacerad kotlett med rostad potatis och rotfrukter,steksky

Dessert

Meny för vecka 34

Måndag 19/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Varmrökt lax med dillmajonnäs och nykokt potatis

Middag      

Förrättsbuffé

Svensk örtstekt fläskfilé med syrad lök, steksky och rostad färskpotatis

Skepparholmens chokladtårta med jordgubbar och vispad grädde

Tisdag 20/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Stekt panerad sejfilé med curryremoulad och citron

Middag        

Förrättsbuffé

Vitlöksstekt majskycklingbröst med bakad tomat,haricot verts och örtrisotto

Vit choklad panna cotta med krispigt flarn och hallon 

Onsdag 21/8

Lunch          

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Kallskuret svensk basturökt kalkonbröst med potatissallad och pickles

Middag        

Förrättsbuffé

Smörstekt rödingfilé med fänkål,vitvinssås och dillslungad potatis

Sommaräpplekompott med vaniljkräm och havresmul

Torsdag 22/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Dill- och muscovadobakad lax med krondillgurka och nykokt potatis                                             

Middag        

Förrättsbuffé

Smörstekt gösfilé med skummig skaldjurssås,fänkål och dillslungad färskpotatis

Chokladkaka med pecannötter och italiensk maräng 

Fredag 23/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Chili- och ingefäramarinerad kycklinglårfilé med lineyoghurt och jasminris

Middag      

Förrättsbuffé

Örtstekt svenskt kalvinnanlår med rostad paprika, oliv, tomat, steksky och potatisgratäng

Kardemummabrylée med färska bär      

Lördag 24/8

Lunch           

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt

Nasi goreng med strimlad omelett och mango chutney-yoghurt

Middag        

Rökt renstekstårta med stenbitsrom och salladskott

Smörstekt röding med forellrom, sockerärtor, smörsås och dillslungad potatis

Chokladtårta med färska bär och vispad grädde  

Söndag 25/8

Skärgårdslunch

Salladsbuffé

Dagens vegetariska varmrätt

Husets fisk- och skaldjursgryta med aioli

Dessert 

Med reservation för eventuella ändringar

För bokning ring 08-747 65 00, eller info@skepparholmen.se

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuell kostallergi senast tre dagar innan ankomst. 

Varmt välkommen!