Spameny för barn 10-16 år

- Gäller enbart under sportlov, jullov, påsklov och höstlov

Ryggmassage, 25 min, 495 kr
Njut av en skön och avkopplande rygg- och nackmassage.

Ansiktsbehandling, 25 min, 495 kr
En härlig ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad och fin. I behandlingen ingår rengöring, mask och massage. Alla produkter anpassas efter hud typ.

Ansiktsbehandling och ryggmassage, 50 min, 750 kr
Behandlingen inleds med en skön ryggmassage följt av en härlig ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad och fin. I behandlingen ingår rengöring, mask och massage för ansiktet. Alla produkter anpassas efter hud typ.

Efter din behandling bjuder vi på isglass. Finns att hämta i spareceptionen.

Boka Höstlovspaketet och/eller Jullovspaketet. Varmt välkommen! 

 • Höstlovspaketet

  Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på vårt spa till att gälla från 10 år, så att hela familjen kan vara tillsammans. Höstlovspaketet gäller utvalda dagar under vecka 44 med incheckning den 1/11, 2/11, 3/11 eller 4/11. Njut av varma sköna bad i våra pooler, träna på gym och på digitalledda träningspass. Under dessa dagar erbjuder vi även spabehandlingar för barn.

  Höstlovspaketet mån-tors v. 44

 • Sensommarerbjudande med 15% rabatt

  Boka rabatterat sensommarerbjudande och förläng sommarkänslan hos oss. Njut av lugnet, god mat och varm utomhus- & inomhuspool, gym och relax. Erbjudandet gäller med en övernattning måndag-torsdag under perioden 9/8–28/9.

  Sensommarerbjudande! mån-tors

 • Spa & brunch

  Halvdagspaketet för dig som vill sätta en extra guldkant på helgen. Koppla av på vackert spa kl 9:00-12:00 med pooler, torrbastu, ångbastu, gym och relax. Här finns även möjlighet till dopp i havet från både sandstrand och brygga. Njut sedan av en läcker brunchbuffé i vår matsal. Detta spapaket väljer du som önskar besöka oss en lördag eller söndag förmiddag.

  Spa & brunch lör fm/sön fm

 • Kampanj! 995 kr sön-mån

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi. Njut av en härlig spavistelse på hotell och unna dig tid med din kära eller njut av egen tid. Detta paket väljer du för en lugnare vistelse. Här finns även möjlighet till havsbad. Hjärtligt välkommen!

  Kampanj! Söndagspaketet