Spameny för barn 10-16 år

- Gäller enbart under sportlov, jullov, påsklov och höstlov

Ryggmassage, 25 min, 495 kr
Njut av en skön och avkopplande rygg- och nackmassage.

Ansiktsbehandling, 25 min, 495 kr
En härlig ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad och fin. I behandlingen ingår rengöring, mask och massage. Alla produkter anpassas efter hud typ.

Ansiktsbehandling och ryggmassage, 50 min, 750 kr
Behandlingen inleds med en skön ryggmassage följt av en härlig ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad och fin. I behandlingen ingår rengöring, mask och massage för ansiktet. Alla produkter anpassas efter hud typ.

Efter din behandling bjuder vi på isglass. Finns att hämta i spareceptionen.

Boka Höstlovspaketet och/eller Jullovspaketet. Varmt välkommen! 

 • Höstlovspaketet

  Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på vårt spa till att gälla från 10 år, så att hela familjen kan vara tillsammans. Höstlovspaketet gäller utvalda dagar under vecka 44 med incheckning den 1/11, 2/11, 3/11 eller 4/11. Njut av varma sköna bad i våra pooler, träna på gym och på digitalledda träningspass. Under dessa dagar erbjuder vi även spabehandlingar för barn.

  Höstlovspaketet mån-tors v. 44

 • Jullovspaketet

  På vardagarna under 20/12-10/1 sänker vi åldersgränsen på vårt spa till att gälla från 10 år, så att hela familjen kan umgås. Koppla av med varma sköna bad i våra pooler, träna på gym och på digitalledda träningspass. Vågar du, finns även möjlighet till havsbad. Under jullovet erbjuder vi spabehandlingar för barn.

  Jullovspaketet, mån-tors 20/12-10/1

 • Nyårspaketet

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och dans till levande musik. Inled det nya året med en skön sovmorgon. Välkommen!

  Nyårspaketet inkl spa på ankomstdagen

 • Kampanj! 995 kr sön-mån

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi. Njut av en härlig spavistelse på hotell och unna dig tid med din kära eller njut av egen tid. Detta paket väljer du för en lugnare vistelse. Här finns även möjlighet till havsbad. Hjärtligt välkommen!

  Kampanj! Söndagspaketet