Presentkort - ge bort en upplevelse

Presentkort på Skepparholmen Nacka
Ge bort en upplevelse till någon du tycker om. Våra presentkort gäller på spa, i restaurangen och i vår shop. Vill du ge bort en spaupplevelse kan du beställa presentkort online här. Kika på våra paket som vi erbjuder och välj sedan vilket belopp du vill ge bort. Presentkortet säljs på ett valfritt belopp och ej på specifikt paket då presentkortet är giltigt i 5 år. Vi sänder presentkortet till den person/adress som anges nedan. 

Dagspapaket

Spapaket med övernattning

Observera att presentkort på behandling endast kan nyttjas i samband med bokning av spapaket. 

Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka. 

Porto och administrationsavgift tillkommer med 25 kr.

Antal: *

Saknar antal kort

Belopp: *

Belopp saknas

Namn: *

Saknar förnamn

Företag:

Gatuadress: *

Gatuadress

Postnr: *

Postnr

Ort: *

Ort

E-post: *

Telefon:

 

 • Söndagsspecial

  Njut och slappna av i den ångande varma utomhuspoolen! Låt oss pyssla om dig så att du kan hämta ny kraft och börja veckan fylld av energi! Söndagsspecial är ett rabatterat spapaket som gäller söndag till måndag 28-29/1, 11-12/2, 18-19/3, 22-23/4 och 20-21/5 2018. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

  Söndag-måndag: Söndagsspecial

 • Spapaket Ledig lördag

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag på spa, och sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Nära naturen, men bara 20 minuter från Stockholm city.

  Lördag-Söndag: Ledig lördag

 • Spapaket Sköna helg

  Paketet för dig som verkligen vill unna dig en hel helg hos oss, riktigt njuta av naturen, våra pooler, alla instruktörsledda pass, och bara ha det skönt på vårt fina spa.

  Fredag-Söndag: Sköna helg

 • Spapaket Fånga dagen

  Heldagspa-paketet "Fånga dagen" väljer du när du önskar stanna hos oss över dagen. En minisemester nära naturen, men bara 20 minuter från Stockholm city.

  Fånga dagen, heldags-paket