Gående meditation

Unna dig en stunds absolut närvaro i Skepparholmen Nackas vackra omgivningar. Upplev på ett nytt sätt hur årstiderna förändras, och hur du förändras med dem. Med vår gående meditation kan du fokusera på här och nu, och vila i dina sinnen. Släpp vardagstankarna och upptäck din djupa samhörighet med allt annat levande. Gående meditation kan du göra var och när du vill! Följ årstidernas växling och välj den årstid som är nu. Önskar trevlig promenad!

Gående meditation - VINTER.   

 Meditation -vinter

Gående meditation - VÅR. 

 Meditation -var

Gående meditation - SOMMAR

   Meditation -sommar.

Gående meditation - HÖST

   Meditation -host

 • Sommarpaket med spa 6/7-8/8

  Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig grillbuffé och sover sedan i våra sköna sängar. Under sommaren sänker vi åldersgränsen till att gälla från 4 år på vårt spa på vardagar. Detta härliga sommarpaket passar därför fint både för barnfamiljer och andra som vill ta det lugnt och njuta av sommaren hos oss.

  Sommarpaket med spa 6/7-8/8

 • Lördagspaketet

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag, sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Njut av den vacker naturen, vårt spa och den goda maten. Utanför fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Varmt välkommen!

  Lördagspaketet

 • Vardagspaketet - 25% rabatt

  Möt våren hos oss och sätt en guldkant på vardagen. Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom att besöka oss onsdag-torsdag eller torsdag-fredag. Här får du en skön och avslappnande känsla och vistelsen går i njutningens tecken.

  Vardagspaketet - 25% rabatt

 • Nyhet! Kvällsspa

  Vad passar väl bättre än att avsluta dagen med några timmar på vårt vackra spa inklusive en läcker middag. Du har tillgång till vår magiska infinitypool, värmande bastu och avslappnande lounge. För en extra hälsoboost finns möjlighet till havsbad nere vid bryggan.

  Nyhet! Kvällsspa