Klassisk kvinna 50 minuter mån-tors 995:- / fre-sön 1095 (inkl. moms)

En rengörande behandling för alla hudtyper. Behandlingen inleds med en djupgående rengöring samt peeling av ansiktet, övriga orenheter avlägsnas med hjälp av ånga och klämning. Därefter ansas dina ögonbryn om du önskar. Vi ger en lyxig och avslappnande ansiktsmassage och lägger en ansiktsmask som är anpassad efter din huds behov. Behandlingen avslutas med ett anpassat serum och en näringsrik kräm.

Klassisk lugn 50 minuter mån-tors 995:- / fre-sön 1095 (inkl. moms)

En avstressande behandling som passar både män och kvinnor. Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage, fortsätter med en djupgående rengöring samt peeling av ansiktet. Därefter ges en stimulerande och ingående massage av ansikte, nacke och dekolletage. Efter en näringsrik ansiktsmask avslutas behandlingen med produkter anpassade för din hudtyp.

Klassisk lyx 80 minuter mån-tors 1195:- / fre-sön 1395 (inkl. moms)

Behandlingen inleds med en djupgående rengöring samt peeling av ansiktet, övriga orenheter avlägsnas med hjälp av ånga och klämning. Dina fransar och ögonbryn färgas och brynen ansas. Vi ger en lyxig och avslappnande ansiktsmassage och lägger en ansiktsmask som är anpassad efter din huds behov. Behandlingen avslutas med ett anpassat serum och en näringsrik kräm.

Klassisk man 50 minuter mån-tors 995:- / fre-sön 1095 (inkl. moms)

En behandling skräddarsydd för mannens hudvårdsbehov. Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage. Därefter en djupgående rengöring samt peeling av ansiktet. Efter en skön ansiktsmassage får du en avsvalkande mask som är effektiv mot hudirritationer. Behandlingen avslutas med en återfuktande kräm som gör huden mjuk och smidig samt en ögonkräm som reducerar trötthetstecken och ger en piggare blick.

Anti age 50 minuter mån-tors 1095:- / fre-sön 1195 (inkl. moms)

En resultatinriktad ansiktsbehandling för dig med mycket erfarenhet, som vill ge huden extra spänst och lyster. Behandlingen inleds med djupgående rengöring samt peeling. Om huden tillåter läggs en exfolierande multisyrapeeling för ansikte, dekolletage och händer. Detta följs upp med djuprengörande ansiktsmassage som förbättrar blodcirkulationen. Därefter läggs en specialmask som verkar svalkande och uppstramande. Under tiden får du en avslappnande och vårdande handmassage. Behandlingen avslutas med produkter som jobbar på spänst och lyster.

Vackra ögon 50 minuter mån-tors 995:- / fre-sön 1095 (inkl. moms)

Fransar och bryn rengörs samt färgas och brynen plockas. Därefter en skön ögonmask följt av en lätt dränerande massage kring ögonpartiet. Behandlingen avslutas med en återfuktande ögonkräm.

Klassisk mini 25 minuter mån-tors 595:- / fre-sön 695 (inkl. moms)

En kortare ansiktsbehandling som inleds med rengöring av ansiktet följt av en peelande lermask som förbättrar och förnyar matt och livlös hud med sin sammansättning av mineraler. Behandlingen avslutas med en skön ansiktsmassage i produkter som passar din hudtyp.