Skepparholmen topp till tå 80 minuter mån-tors 1195:- / fre-sön 1395 (inkl. moms)

En lyxig behandling som ger dig allt i ett! Behandlingen inleds med en djupgående peeling av kroppen som får igång blodcirkulationen och effektivt avlägsnar torra och döda hudceller. Därefter appliceras en inpackning av aromaolja (vilken du själv får välja) och Remineralizing body créme vilken lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar huden. När inpackningen verkar utförs en ansiktskur där rengöring, mask, ansiktsmassage och skalpmassage ingår. Nu är du redo att möta omvärlden med ett stort leende!

Sandstrand 25 minuter mån-tors 595:- / fre-sön 695 (inkl. moms)

En stunds välbefinnande som gör stor nytta. En mild, krämig peeling med kamomill och lätt polerande korn tar bort torr och död hud. En uppfriskande skrubb med loofah-vante som ökar cirkulationen. Efter en varm dusch applicerar vi en återfuktande kräm eller aromatisk olja beroende på hudens behov.

En stilla stund 25 minuter mån-tors 595:- / fre-sön 695 (inkl. moms)

En behandling för dig som älskar att njuta. Efter avslappnande massage med bland annat akupressur för hårbotten, nacke och axlar bearbetas en cirkulationshöjande aromatisk olja lätt på axlar och nacke. Vi slutför behandlingen med en härlig skalpmassage.

Sköna fötter 25 minuter mån-tors 595:- / fre-sön 695 (inkl. moms)

En vårdande fotbehandling som passar torra och trötta fötter. Behandlingen inleds med ett uppfriskande fotbad med eukalyptus. Fötterna och underbenen peelas med turkisk saltskrubb. Behandlingen avslutas med en njutbar massage i en härlig fotkräm.

Vackra händer 25 minuter mån-tors 595:- / fre-sön 695 (inkl. moms)

Denna härliga behandling innehåller en unik multisyrapeel. Händerna peelas med syra och nagelbanden behandlas med stärkande myrraolja. Behandlingen avslutas med en avslappnande arm-och handmassage med eterisk olja från värmande ingefära.

Mamma 50 minuter mån-tors 995:- / fre-sön 1095 (inkl. moms)

Denna lugna och sköna behandling är anpassad för den gravida kvinnan. En mild, krämig peeling med kamomill och lätt polerande korn tar bort torr och död hud. En uppfriskande skrubb med loofah-vante som ökar cirkulationen. Därefter appliceras en vårdande oljeinpackning. När inpackningen verkar utförs en ansiktskur där rengöring, mask och ansiktsmassage ingår. Behandlingen avslutas med anpassade produkter för ansiktet.

Spirulinainpackning 50 minuter mån-tors 995:- / fre-sön 1095 (inkl. moms)

En energigivande inpackning med spirulinaalger som ger kroppen viktiga vitaminer, mineraler och proteiner. Denna inpackning ger huden näring, stimulerar och återställer kroppen. Behandlingen inleds med en torrborstning som effektivt avlägsnar döda hudceller och fortsätter med en härlig inpackning i algmask. Under inpackningen tar vi hand om ditt ansikte. Behandlingen avslutas med applicering av en mineralrik kräm blandad med lugnande lavendelolja.

Lavendeldröm 80 minuter mån-tors 1195:- / fre-sön 1395 (inkl. moms)

Andas in doften av lavendel och njut av den lugnande och balanserade effekten i denna härliga spabehandling. En stärkande kroppspeeling i två steg avlägsnar effektivt döda hudceller. Därefter får du en varm helkroppsinpackning och en lugn helkroppsmassage. Skalpmassage med varm olja avslutar denna behandling.

Ingefärshetta 80 minuter mån-tors 1195 / fre-sön 1395 (inkl. moms)

En fulländad helkroppsupplevelse med kroppsskrubb och massage. Kroppsskrubbens naturliga saltmineraler ger en uppfriskande känsla och den varma ingefärsoljan stärker, ger näring och ökar ditt välbefinnande. Varma stenar samt en lyxig skalpmassage med varm olja avslutar denna kompletta kroppsbehandling.

Sinnesro 80 minuter mån-tors 1195:- / fre-sön 1395 (inkl. moms)

Väck sinnena med signaturdoften av Neroli i denna djupt avslappnande, men ändå upplyftande massageupplevelse. Denna fulländade behandling kombinerar energibalansering, torrborstning och en rengörande fot-ritual med en aromaterapeutisk och meditativ massage för att förnya och fylla på ny energi. Du behåller din borste efter behandlingen vilket gör att du kan fortsätta behandla huden hemma.